.
 • Audi quattro - Episodul 4 - Momentul Wakeboard


  Lectii pe 35 milimetri


  Ce trebuie sa faci pentru ca un spot publicitar sa se ridice la inaltimea produsului pe care il reprezinta, mai ales in situatia in care vorbim de transmisia quattro? Aceasta este intrebarea la care a trebuit sa raspunda, in 1999, departamentul de creatie al unei agentii londoneze de publicitate. Raspunsul: un Audi A6 quattro care sparge valurile de pe plaja, tragand dupa el un wakeboarder.

  Cei de la Audi au fost impresionati de idee si s-au hotarat sa trimita o echipa de filmare in Noua Zeelanda, pe plaja Bethells din Auckland. Intr-un alt rol principal, alaturi de Audi A6 quattro, urma sa fie un cunoscut surfer local - Gavin Broadbent, pe numele sau, pentru care wakeboardul nu mai avea nici un secret. Desi s-a aratat cucerit de idee, norocosul ales pentru acest rol a avut cateva retincente. Impreuna cu un prieten, a avut si el o idee similara, dar n-a reusit sa o puna in aplicare. Toate masinile folosite se impotmoleau in nisip, asrfel incat misiunea parea sa fie un apanaj rezervat doar barcilor cu motor.

  Audi A6 quattro avea sa le schimbe opinia, tractiunea integrala oferind potentialul necesar pentru a trage wakeboardul fara niciun fel de dificultati si ori de cate ori a fost nevoie. Dovada: imaginile deja clasice surprinse pe o pelicula de 35 mm.
  Audi quattro - Episodul 1 - Momentul Iltis
  Audi quattro - Episodul 2 - Momentul Geneva
  Audi quattro - Episodul 3 - Momentul Trambulinei
  Audi quattro - Episodul 5 - Momentul Safety-Car
  Audi quattro - Episodul 6 - Momentul bradului de Craciun
  Audi quattro - Episodul 7 - Momentul Zero
  Audi quattro - Episodul 8 - Momentul Mouton
  Audi quattro - Episodul 9 - Momentul Pikes Peak

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.