.
  • Cluburile de limba araba si turca va invita la a patra întalnire si la discutii pe teme de cultura si civilizatie islamica



    Sambata, pe 12 decembrie, 2009 începand cu orele 12.00, la Centrul de Limbi Straine sunt asteptati toti cei interesati de cultura si civilizatia islamica si de limbile araba si turca. Membrele Asociatiei « Surori Musulmane » din Bucuresti vor reveni pentru a continua predarea celor doua limbi orientale dar si incursiunile în cultura si civilizatia islamica.



    Nelipsita expozitie de carti, vestimentatie, condimente, esente de parfum, produse alimentare si cosmetice va completa discutia care de aceasta data se va centra pe tema «Locuri din Turcia cu semnificatie pentru crestini».

    “Ne bucuram ca aceasta colaborare este constanta si grupul de curs s-a omogenizat. Eforturile partenerilor nostri de a veni lunar sunt de apreciat si de acest lucru depinde si reusita proiectului nostru cultural initiat în vara lui 2009, Punti peste cultura - Bridges Across Culture. Participarea este gratuita la toate activitatile, ca de obicei, si oricine doreste sa participe, la cursuri sau la temele de discutie, este binevenit.” (Anamaria Catanoiu, coordonator Centrul de Limbi Straine).

    Va asteptam, asadar, la Biblioteca Judeteana “Duiliu Zamfirescu“ - Centrul de Limbi Straine din Focsani, str. Republicii nr. 8 (vizavi de Parcul Balcescu). Persoana de contact pentru detalii suplimentare, Anamaria Catanoiu, coordonator Centrul de Limbi Straine, telefon 0237-231161.


    Va asteptam cu drag ACASA la Centrul de Limbi Straine!



    Anamaria Catanoiu, coordonator Centru

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.