.
  • Peugeot Partner, acum cu rata lunara incepand de la 124 Euro + TVA @ Auto Tivoli

     

     


    Peugeot Partner, acum cu rata lunara incepand de la 124 Euro + TVA. Testat de mai bine de 20 de ani de către profesioniști, Peugeot Partner oferă prin intermediul noii sale generații un nivel de confort și performanță de neegalat în gama vehiculelor comerciale.

    Peugeot Partner
    – Disponibil în 2 variante de lungime
    – Variante de încărcare utilă de 650 de kg sau 1.000 kg
    – Peugeot i-Cockpit® disponibil standard
    – Disponibil și în versiune electrică.

    Un design robust si hatarat
    Peugeot Partener propune un nou echilibru în proporțiile sale care îi conferă un stil atrăgător, dedicat unei utilitare mici, agile și compacte. O parte frontală puternică, cu o capotă scurtă, o grilă a radiatorului reproiectată și un parbriz avansat, farurile de ceață cu elemente cromat integrate – toate reprezintă identitatea Peugeot. Liniile laterale ce continuă designul părții frontale și al spatelui „energizează” astfel întreaga gama de modele Peugeot Partner din noua generație. Această personalitate poate fi îmbunătățită vizual prin pachetul Chantier, cu roțile sale mari și cu garda la sol crescută.

    Peugeot i-Cockpit®, noul mod de a munci

    În mod standard, beneficiezi de conceptul PEUGEOT i-Cockpit®, inspirat de automobilele sedan și de SUV-urile mărcii: un design modern care combină un volan compact, un instrumentar de bord plasat la înălțime și un ecran tactil de 8 inch. Toate aceste elemente permit cu o ergonomie de lucru exemplară și o utilizare ușoară din poziția de condus. Bucură-te de un confort fără precedent în gama de vehicule comerciale pentru a face din Peugeot Partner o extensie a biroului. Efectuază apeluri în confortul specific mărcii, datorită acusticii eficiente în timp ce încărcaci telefonul inteligent prin inducție. Cu bancheta Multi-Flex, transporți până la 3 persoane sau beneficiezi de un spațiu de încărcare mai lung, prin rabatarea acesteia. Poți utiliza măsuța de scriere reglabilă pe care poate sta un laptop în timp ce se încărcă la priza de 230 de volți.

    Conectivitate – Solutii ingenioase create pentru profesionisti
    Asigură-te că șofatul este mai ușor cu ajutorul navigației 3D conectate cu recunoaștere vocală și simte-te mai liniștit cu sistemul de asistență Peugeot Connect SOS & Assistance. Pentru confort maxim de condus, un smartphone se conectează la ecranul tactil de 8 inch grație funcției Screen Mirror Triple Play, în timp ce se încarcă prin inducție.
     

    Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.


    Oferta este valabilă pentru Vehicule Utilitare Peugeot cu motoare termice, cu finanțare în moneda Euro prin Impuls Leasing cu 50% avans, 1% valoare reziduală, durată contract 60 luni. Oferta se supune unor termene și condiții și este valabilă pentru persoane juridice, in perioada 19 martie – 25 aprilie 2021. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.