.
  • Peugeot Expert, acum cu rata lunara incepand de la 169 Euro + TVA @ Auto Tivoli

     


    Peugeot Expert, acum cu rata lunara incepand de la 169 Euro + TVA. Peugeot Expert oferă numeroase avantaje pentru a-ți sprijini afacerea și pentru a-și îndeplini toate solicitările.

    Peugeot Expert
    – Modularitate excelentă
    – Deschidere largă încorporată în peretele despărțitor
    – Încărcare materiale de până la 4 metri
    – Sarcină utilă de până la 1.400 de kg
    – Disponibil și în versiune electrică.

    Modularitate
    Peugeot Expert dispune de dotari care te ajuta sa cresti productivitatea afacerii tale. Cu ajutorul banchetei Moduwork, noul Expert ofera un nivel ridicat de modularitate care te ajuta sa utilizezi eficient locurile ramase neocupate din autovehicul. De exemplu, scaunul pasagerului poate fi ridicat pentru a mari spatiul dedicat materialelor lungi, creand o suprafata perfect plana. Deschiderea larga incorporata in peretele despartitor dintre cabina si spatiul de transport asigura astfel posibilitatea de a incarca materiale cu o lungime de pana la 4m.

    Tehnologie si siguranta
    Pentru o experienta de condus confortabila si sigura, PEUGEOT Expert dispune de numeroase echipamente de asistenta de ultima generatie, precum sistem de identificare a indicatoarelor de circulatie, camera video pentru marsarier – Visiopark, sistem de franare la urgenta – Active City Brake, sau faruri cu lumina adaptabila.

    Capacitate de incarcare
    Noul Peugeot Expert imbina dimensiunile compacte exterioare cu o capacitate maxima de incarcare, (intre 4,6 m³ – 6,1 m³) atat de necesara in segmentul sau. Utilitara poate dispune de luneta incalzita, usi duble cu deschidere 50/50 in partea din spate, care prezinta un unghi de rabatare de 250°, ceea ce inlatura obstructionarea drumului in timpul incarcarii si descarcarii materialelor. Usile laterale culisante pot fi echipate de asemenea cu geamuri, aceasta optiune fiind disponibila in versiunea Long, fara a influenta in vreun fel sistemul de deschidere, sau accesul.

     
    Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.


    Oferta este valabilă pentru Vehicule Utilitare Peugeot cu motoare termice, cu finanțare în moneda Euro prin Impuls Leasing cu 50% avans, 1% valoare reziduală, durată contract 60 luni. Oferta se supune unor termene și condiții și este valabilă pentru persoane juridice, in perioada 19 martie – 25 aprilie 2021. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.