.
  • Oferta Alfa Romeo vine în întimpinarea pasiunii tale pentru condus!

    Solicită acum oferta pentru primul SUV Alfa Romeo, Stelvio, sau pentru sedanul sportiv, Alfa Romeo Giulia.

    Giulia Veloce | 200 Euro / lună + TVA
    Sedanul care întoarce toate privirile este cu atât mai impresionant atunci când își pune puterea și tehnologia în mâinile șoferului. Echiparea Veloce 2.0 / 280 CP cuplată la transmisia automată ZF în 8 trepte oferă tracțiune integrală Q4, scaune sport îmbrăcate în piele, jante aliaj 18” și un comportament dinamic unic în segment. Doar conducând-o vei întelege de ce Alfa Romeo Giulia este perfect sinonimă cu mecanica emoțiilor.

    Stelvio Super | 250 EURO / lună + TVA
    Cele mai înalte așteptări ale pasionaților de SUV-uri sportive sunt desăvârșite de Alfa Romeo Stelvio. La bordul lui Stelvio, te vei bucura de tehnologii inovatoare pentru performanță și siguranță. Echiparea Super 2.0 / 280 CP cu tracțiune integrală Q4 te va surprinde prin dinamica ireproșabilă și varietatea dotărilor de confort și asistență.


    Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la telefon 0724/308.978.



    Ofertă valabilă pentru Alfa Romeo Giulia, echipare Veloce, 2.0/280 CP AT, cu valoare recomandata de 38.431 E + TVA, și Alfa Romeo Stelvio, echipare Super, 2.0/280 CP AT, cu valoare recomandata de 47.785 E + TVA. Finanțare prin Impuls Leasing, cu 50% avans, valoare reziduală 30%, durată contract leasing 60 luni cu posibilitate de amânare rate până la 12 luni. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și este supusă unor termene și condiții. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.