.
  • Jeep Renegade Freedom de la 89 Euro + TVA / luna


    Jeep Renegade Freedom de la 89 Euro + TVA / luna si mobilitate cu amanare rate pana la 12 luni.

    Best small SUV
    Te așteaptă o lume plină de aventuri! Întâmpină-le cu încredere alături de Jeep Renegade, declarat “Cel mai Bun SUV Compact”, pentru trei ani la rând, de revista britanică 4×4 Magazine. În plus, de la noul design, până la noul pachet de lumini cu LED, Noul Jeep Renegade este pur și simplu imposibil de trecut cu vederea.

    Mai echipat decât îți imaginezi
    În echiparea Longitude, Jeep Renegade este pregătit pentru orice: senzori de parcare spate, comenzi pe volan, Cruise Control, bare longitudinale pe plafon. Pachetul promoțional “Freedom” inclus în ofertă completează experiența la volan cu infotainment de cea mai bună calitate, climatizare bi-zonală și scaune față & volan încălzite.

    Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la telefon 0724/308.978.

    Ofertă valabilă pentru Jeep Renegade 1.0/120 CP, echipare Longitude, cu valoare recomandată de 18.369 + TVA. Finanțare prin Impuls Leasing, cu 50% avans, valoare reziduală 30%, durată contract leasing 60 luni cu posibilitate de amânare rate până la 12 luni. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil și este supusă unor termene și condiții. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.