.
  • Cărţi pentru Canada și la Librăria Alexandria



    Biblioteca Judeţeană “Duiliu Zamfirescu” Vrancea și Librăria Alexandria organizează două noi puncte de donație de carte pentru Campania Cărţi pentru Canada, demarată la invitaţia Consiliului de Iniţiativă al Fundaţiei Culturale „BIBLIOTECA ROMÂNEASCĂ” şi care are ca obiectiv înfiinţarea Bibliotecii Româneşti din Montreal, Canada.

    Librăria Alexandria, unul dintre partenerii în această campanie, și Biblioteca Județeană Vrancea au organizat un punct de donație de carte pentru Canada în incinta librăriei de pe Promenada Mall, Focșani. Cei care doresc să sprijine campania pot achiziționa dintre titlurile puse la dispoziție pentru a dona o carte românilor din Canada.


    De asemenea, Librăria Alexandria este prezentă și cu un stand de carte cu vânzare (al doilea punct de donație) la sediul central al Bibliotecii Județene din strada M. Kogălniceanu, nr.12. pentru a veni în întâmpinarea celor care nu ajung la sediul librăriei.

    Ambele puncte de donație sunt deschise doritorilor începând de luni, 24 ianuarie și vă așteaptă pe perioada întregii campanii.

    „Prin deschiderea mai multor puncte de donație în parteneriat ne dorim să facilităm accesul celor care doresc să participe la această campanie și să ofere o carte pentru românii din Canada. Datorită comunității vrâncene, donațiile deja făcute totalizează aproape 300 de exemplare de bună calitate. Vă transmitem pe această cale și mulțumirile și felicitările românilor de peste ocean care se bazează în continuare pe sprijinul dumneavoastră.”, a afirmat director Teodora Fîntînaru.



    Director: drd. Teodora Fîntînaru
    Relaţii Publice: bibl. Maria - Cristina Olaru




    luni,
    24 ianuarie 2011, 18:41

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.