.
  • Cărţi pentru Canada şi de la Bacău



    Biblioteca Judeţeană Vrancea îşi extinde aria de colaborare, în Proiectul internaţional de donaţie “Cărţi pentru Canada” şi în regiunea Moldovei.
    Liceul cu Program Sportiv din Bacău este noul colaborator al Bibliotecii Judeţene “Duiliu Zamfirescu” Vrancea în acest demers cultural.


    Sub coordonarea prof. David Diana Ruxandra, elevii şi profesorii de la Liceul cu Program Sportiv din Bacău au mobilizat comunitatea locală care a donat un număr considerabil de cărţi, în special beletristică, pentru Biblioteca Românească din Montreal, Canada.

    Biblioteca Judeţeană Vrancea adaugă astfel, la cele peste 300 de exemplare de carte donate de comunitatea vrânceană, încă 350 de exemplare donate de comunitatea băcăuană, eforturile conjugate ale celor două instituţii totalizând astfel aproximativ 700 de cărţi care vor pleca peste ocean.

    „Ne bucurăm că acesta campanie are ecou şi în judeţele vecine şi le mulţumim pentru încredere colaboratorilor noştri din Bacău, care ne-au şi trimis cărţile. Campania rămâne încă deschisă şi speram că rezultatul va fi pe măsura aşteptărilor.” ( director Teodora Fîntînaru).


    Director: drd. Teodora Fîntînaru
    Relaţii Publice: bibl. Maria - Cristina Olaru



    joi,
    27 ianuarie 2011, 13:31


0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.