.
  • Ziua Internaţională a Teatrului la bibliotecă




    Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea sărbătoreşte vineri, 26 martie 2010, la ora 14.30, Ziua Internaţională a Teatrului, împreună cu elevii clasei a V-a şi a VI-a de la Şcoala „Duiliu Zamfirescu” Focşani, coordonaţi de prof. Pompilia Bărbosu.



    Copiii au pregătit o dramatizare a poveştii Răţuşca cea urâtă de H.C. Andersen şi o dezbatere Societatea, oglinda perfectă? în care elevii clasei a V-a D vor încerca să demonstreze că societatea este o oglindă a faptelor şi a gândurilor noastre şi vor comenta portretele realizate de elevii clasei a VI-a C.

    Bibliotecarii le-au pregătit copiilor o expoziţie interactivă, unde aceştia vor descoperi la raft, cărţi cu personaje asemănătoare celor din povestea Răţuşca cea urâtă şi vor realiza o expoziţie în care vor sta la loc de cinste personaje care întruchipează această dorinţă a omului: de a fi apreciat şi iubit aşa cum este şi de a fi receptat la adevărata lui valoare, indiferent de prejudecăţile societăţii.

    La finalul evenimentului toţi iubitorii de teatru vor putea viziona la Sala Multimedia a Secţiei pentru Copii şi Tineret, piesa de teatru O scrisoare pierdută de I.L. Caragiale.

    Biblioteca vă invită să retrăiţi momentele copilăriei şi să privim împreună, lumea prin ochii lor de sinceri de copii.



    Director: drd. Teodora Fîntînaru
    Secţia pentru copii şi tineret: bibl. coord. Margareta Tătăruş




    joi, 25 martie 2010, 16:00

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.