.
  • Noul Peugeot 308 este recompensat pentru designul său cu Red Dot Award 2022

     

    Noul 308 - primul model ce afișează noua emblemă a mărcii PEUGEOT - a câștigat Red Dot Award 2022, distincția supremă în materie de Design, la categoria Automobile și Motociclete. Cei 50 de membri ai juriul internațional Red Dot Award au fost seduși de alura sa, stilul său distinctiv, de calitatea designului său, precum și de i-Cockpit-ul inovator. Acești experți în design recompensează anual Excelența în Design la 51 categorii de produse. Clienții de pe toate continentele se ghidează după „Red Dot”, o garanție a calității, designului inteligent și a unei ergonomii de excepție. PEUGEOT 308 este cel de-al 7-lea model al Mărcii care primește acest prestigios premiu, creat în 1955 în Germania și care a devenit ulterior eticheta mondială pentru cele mai bune designuri.

    Linda Jackson, CEO Marca PEUGEOT: Este o onoare să primim mult râvnitul premiu Red Dot Design Award pentru Noul PEUGEOT 308. Noua emblemă simbolizează preocuparea și pasiunea depuse la crearea Noului 308: alura unică, calitatea execuției, excelența tehnologică, precizia și inovația stau la baza designului acestui model. Acest premiu, cel mai prestigios în materie de design de produs, demonstrează faptul că am făcut alegerile corecte la proiectarea noului model al Mărcii.”

    PEUGEOT 308 stabilește noi coduri de design

    Distinctiv, dinamic, elegant și echilibrat, designul exterior propus de noul PEUGEOT 308  a sedus juriul. 308 este primul model care afișează noua emblemă a Mărcii Peugeot, ce stă maiestuos pe grila cu motive grafice puternice și maschează senzorii sistemelor de asistență la șofat. În partea din față, semnătura luminoasă verticală cizelată este completată de blocurile optice cu tehnologia Matrix LED (pe nivelurile de echipare GT și GT Pack), gaj al eficacității și siguranței în viața de zi cu zi la bord. Blocurile optice spate LED cu designul specific al celor 3 gheare afirmă identitatea vizuală a Mărcii.

    În habitaclu, PEUGEOT i-Cockpit® 3D (instrumentar de bord digital deasupra volanului compact) dispune de noi comenzi virtuale i-toggle configurabile, amplasate sub noul ecran tactil intuitiv, similar unui smartphone. Scaunele sunt certificate AGR pentru ergonomia și amplitudinea reglajelor oferite. Interiorul impresionează până la ultimul detaliu: iluminat ambiental cu LED (8 culori la alegere), panourile ușilor îmbrăcate în Alcantara® sau elemente îmbrăcate în aluminiu, în funcție de nivelul de echipare.

    Fidel filozofiei Mărcii „Power of Choice”, Noul PEUGEOT 308 este disponibil în versiuni plug-in hybrid sau termice, oferind clienților libertatea de a alege motorizarea care li se potrivește.

    Despre Premiile Red Dot

    Este cea de a 7-a oară când marca Peugeot câștigă premiul Red Dot Design Award, după modelele 208 și 2008 în 2020, 3008 în 2017, TRAVELLER în 2016, prima generație a modelului 308 SW în 2014 și RCZ Coupe în 2010.

    Red Dot Design Award este cel de-al 11-lea premiu internațional primit de Noul 308 de la lansarea sa, la sfârșitul anului 2021.

    Concursul Red Dot recompensează încă din anul 1955 designul inovator la categoriile ‘Product Design’, ‘Brand & Communication Design’ și ‘Design Concept’. Juriul internațional, format din 50 de specialiști în diferite domenii evaluează în fiecare an produsele, proiectele de comunicare, conceptele de design și prototipurile. Mai multe informații despre organizația Red Dot sunt disponibile la adresa https://www.red-dot.org.

     

    DESPRE MARCA PEUGEOT

    PEUGEOT combină standardele înalte, alura și emoția cu scopul de a fi o marcă generalistă de top la nivel mondial. Prezentă în aproape 160 de țări cu 10.000 de puncte de vânzare, marca a vândut aproximativ 1 200 000 de modele în 2020. În 2021, după aniversarea a 210 ani de existență, PEUGEOT inaugurează o nouă identitate de marcă, cu un nou logo ce afirmă personalitatea și atemporalitatea mărcii.

    Pe lângă gama completă de vehicule comerciale și de pasageri electrificate, PEUGEOT a dezvoltat un nou concept de Neo Performanță. Modelul 508 PEUGEOT Sport Engineered este primul din această nouă gamă de automobile eficiente și performante.

     

     Sursa: Peugeot Romania

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.