.
  • Noul Fiat Tipo Cross cu avantaj client de pana la 15.000 lei

     

     


    Noul Fiat Tipo Cross cu avantaj client de pana la 15.000 lei cu TVA inclus, prin Programul Rabla 2021. Este timpul să descoperi noi drumuri, cu un nou companion, perfect adaptat aventurilor de zi cu zi: noul Fiat Tipo Cross. Crossover-ul familiei Tipo este pregătit să te surprindă cu un design impresionant, mai multă tehnologie şi eficientă crescută.

    Extras dotari noul Fiat Tipo Cross
    – Faruri full LED
    – Jante noi 17”
    – Instrumentar digital color de 7”
    – Infotainment de 10.25” cu ecran tactil
    – Încărcare wireless pentru telefon.

    Atitudine Cross
    Când noi destinații te cheamă să le explorezi, trebuie să ai la tine atitudinea. Și echiparea potrivită. Iar Tipo Cross le are pe amândouă, redefinind standardele în segment!

    ADN de Crossover
    De la noua culoare Paprika Orange, la barele redesenate, luminile de ceață, barele de pe plafon în culoarea Ice Matte, până la pasajele roților și pragurile laterale cu protecție, ADN-ul Cross este pregătit să te ducă oriunde, sub ghidarea farurilor full LED.

    Liber, dar conectat
    Informații complete despre călătoria ta sunt afișate pe instrumentarul color de 7”. Noul sistem Infotainment de 10.25”, cu ecran tactil și Apple CarPlay® Wireless, Android Auto™ Wireless, îți aduce la îndemână o nouă experiență pentru muzică și navigație.



    Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la telefon 0724/308.978.

     

    Oferta de preț este valabila prin Programul Rabla 2021 și include contravaloarea primei de casare (7500 RON) si discount suplimentar de 7500 RON, acordat de Autoitalia. Oferta este valabila în limita stocului disponibil și este supusa unor termene și condiții. Masina din imagine este cu titlu de prezentare și poate conține dotări disponibile doar pe anumite variante de echipare.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.