.
  • Abordează fiecare provocare la volanul noului Jeep Compass!

     

     


    Abordează fiecare provocare la volanul noului Jeep® Compass! În curând disponibil în România. Noul Jeep® Compass revine cu upgrade-uri importante în materie de tehnologie, motorizări, siguranță și design, cu un look puternic și un interior restilizat.

    - Faruri full-LED
    - Sistem Infotainment Uconnect™ 10.1"
    - Instrumentar digital 10.25”
    - Traffic Sign Recognition
    - Intelligent Speed Assist.

    Interioare noi
    Interiorul noului Compass a fost regândit integral, iar acum este descris de linii mai incisive, o consolă mai elegantă și spații mai ample. Volumul de depozitare a fost mărit de la 2.8 litri la 7.2 litri, pentru a acomoda toate obiectele necesare vieții de zi cu zi.

    Tehnologii de ultimă oră
    Noul Compass introduce inovații în universul mărcii Jeep®, cum ar fi sistemul 10.1” Uconnect™, echipat cu noul sistem de operare cu o viteză de 5x mai mare, conectivitate 4G securizată și personalizare în detaliu a aplicațiilor și meniurilor disponibile. Este disponibil acum și noul instrumentar de bord color digital de 10.25”, oferit în exclusivitate cu asistentul vocal Hey Jeep®.

    Noi sisteme de siguranță și asistență
    Noul Jeep® Compass este echipat cu cea mai nouă generație de tehnologii de siguranță și asistență (ADAS), precum Traffic Sign Recognition, pentru recunoașterea semnelor de circulație, sau Intelligent Speed Assist, care ajustează viteza la limitele legale.

    Un nou look
    Un icon urban veritabil, Compass primește acum noi linii de design, iar toate privirile sunt asupra lui. Noul design al farurilor îi oferă noului Compass o imagine mai puternică, în timp ce bara și grila cu 7 fante au fost complet redesenate.


    Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la telefon 0724/308.978.



    Masina din imagine este cu titlu de prezentare.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.