.
  • Peugeot Boxer, acum cu rata lunara incepand de la 181 Euro + TVA @ Auto Tivoli

     


    Peugeot Boxer, acum cu rata lunara incepand de la 181 Euro + TVA. Descopera un vehicul robust si economic, special conceput pentru afacerea ta! Testele de fiabilitate si volumul util de mare capacitate sustin cele mai dificile activitati ale profesionistilor.

    Peugeot Boxer
    Lățime utilă 1.87 m, respectiv 1.42 m la pasajele roților
    Sarcină admisă între 2.8 și 4 tone
    Volum util de până la 17 m³
    Disponibil și în versiune electrică.

    Volum util de incarcare
    Cu un volum util ce poate atinge 17 m³ (la versiunea L4H3) si cea mai mare latime utila din categoria sa – de 1.87 m respectiv 1.42 m la pasajele rotilor, Peugeot Boxer se preteaza oricarui tip de activitate profesionala, gratie uneia dintre cele mai bune sarcini maxime admise din segmentul sau (intre 2.8 si 4 tone).

    Tehnologii avansate

    Noile echipamente propuse de Peugeot Boxer transforma cabina intr-un adevarat birou: interfata radio cu 2 niveluri de echipare, Bluetooth® si priza USB pentru primul nivel sau ecranul tactil de 5” pentru al doilea nivel, in exclusivitate in segmentul sau. Optional, ecranul tactil permite instalarea navigatiei si afisajul camerei de marsarier. Una dintre dotarile ce nu trebuie sa lipseasca de pe niciun vehicul utilitar – sistemul de aer conditionat este oferit GRATUIT.

    Sarcina utila
    Peugeot Boxer beneficiaza de o gama larga de versiuni, adaptate la variate activitati ale companiilor. Proiectat cu 3 ampatamente diferite (3m, 3.45m si 4.04m) autovehiculul vine in sprijinul profesionistilor cu varianta de caroserie inchisa, sau cu cea de tip platforma, disponibile cu 4 lungimi (L1, L2, L3, L4) si 3 inaltimi (H1, H2, H3).

     
    Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.


    Oferta este valabilă pentru Vehicule Utilitare Peugeot cu motoare termice, cu finanțare în moneda Euro prin Impuls Leasing cu 50% avans, 1% valoare reziduală, durată contract 60 luni. Oferta se supune unor termene și condiții și este valabilă pentru persoane juridice, in perioada 19 martie – 25 aprilie 2021. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.