.
  • PEUGEOT 208 este lider în Europa la capitolul vânzări

     

    Marca PEUGEOT a realizat o performanță excepțională în Europa, în primele două luni din 2021: PEUGEOT 208 este cel mai bine vândut automobil, în timp ce PEUGEOT 2008 ocupă a patra poziție, plasând două dintre vehiculele Mărcii în top 5 al celor mai bine vândute modele auto din Europa.

    PEUGEOT 208 se află, pentru a doua lună la rând, în fruntea clasamentului celor mai bine vândute autovehicule din Europa. Este pentru prima data în istoria Mărcii când aceasta ocupă poziția de lider, raportat la o lună și per ansamblu.

    PEUGEOT 2008 a înregistrat, de asemenea, rezultate excelente și ocupă locul 3 raportat la o lună și locul 4 la nivelul anului 2021, în creștere cu 64% comparativ cu anul 2020, pe o piață în scădere cu 21%.

    Acesta este un rezultat remarcabil și foarte încurajator, în special având în vedere că un autovehicul marca Peugeot a ocupat ultima data această poziție în martie 2008. Este rezultatul activității tenace întreprinse în ultimii ani de către toate echipele Mărcii.

    În prezent, PEUGEOT se află în curs de reînnoire a logo-ului Mărcii și lansare a noului model, PEUGEOT 308. Succesul înregistrat de cele 2 autovehicule din segmentul B confirmă alegerile strategice ale Mărcii Leului.


    Despre marca PEUGEOT
    PEUGEOT combină standardele înalte, alura și emoția cu scopul de a fi o Marcă generalistă de top la nivel mondial. Prezentă în aproape 160 de țări cu 10.000 de puncte de vânzare, Marca a vândut aproximativ 1 200 000 de modele în 2020. În 2021, după aniversarea a 210 ani de existență, PEUGEOT inaugurează o nouă identitate de Marcă, cu un nou logo ce afirmă personalitatea și atemporalitatea Mărcii. Pe lângă gama completă de vehicule comerciale și de pasageri electrificate, PEUGEOT a dezvoltat un nou concept de Neo Performanță. Modelul 508 PEUGEOT Sport Engineered este primul din această nouă gamă de automobile eficiente și performante.



    Sursa: Peugeot Romania

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.