.
  • Jeep Grand Cherokee Overland cu pachet roti de iarna cadou

     

     


    Jeep Grand Cherokee Overland incepand de la 44.980 Euro + TVA, cu pachet roti de iarna cadou si 4 ani garantie fara limita de kilometri.

    Tehnologie, confort și siguranță:
    – Display Touch Screen 8.4’’ cu navigație
    – Apple Car / Android Auto
    – Jante din aliaj Heritage de 20”
    – Adaptive Cruise Control
    – Sistem audio Hi-Fi Premium Alpine surround
    – Tapițerie din piele Nappa

    Quadra Drive II® 4X4
    Performanța este esența mărcii. Jeep® Grand Cherokee dispune de sisteme testate 4×4, care pot provoca toate condițiile meteo. Quadra-Drive® II oferă abilitate excelentă pe toate tipurile de teren grație diferențialului electronic cu alunecare limitată, care transferă până la 100% din cuplul motor către (una din) roți, garantând astfel tracțiune constantă pe suprafețe uscate sau ude.

    Controlul tracțiunii Select-Terrain®
    Abilitatea legendară a modelelor Jeep® devine mai bună cu sistemul de control al tracțiunii Select-Terrain®, cu cinci moduri de rulare adaptate oricăror condiții de drum, inclusiv zăpadă. Tracțiunea este, de asemenea, amplificată de sistemul Quadra-Drive® II.

    Asistență la parcare Parkview®
    Sistemul de asistență la parcarea paralelă și perpendiculară disponibil pe Jeep® Grand Cherokee ușurează drastic procesul de parcare. Odată identificat un spațiu de parcare, sistemul îl ghidează pe utilizator cu instrucțiuni audio care sunt afișate și pe ecranul din instrumentarul de bord. Șoferul controlează treapta de viteză, frâna și pedala de accelerație, în timp ce sistemul de ghidare preia controlul asupra volanului.

     

    Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la telefon 0724/308.978.

     

    Ofertă valabilă pentru Jeep Grand Cherokee Overland 3.0 TD V6 AT8 250 CP, în limita stocului disponibil, fiind supusă unor termeni și condiții. Imaginea este cu titlu de prezentare.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.