.
  • Aplicația pentru mobil MyPeugeot sau cum sa stii totul despre masina ta


    Aplicația pentru mobil MyPeugeot, disponibilă gratuit pe iOS și Android, te menține conectat la vehiculele tale, în toate circumstanțele.

    Tot ceea ce ai nevoie, chiar aici
    Sunt afișate direct autonomia și statisticile legate de traseele parcurse. Găsești vehiculul cu ușurință datorită memorarii automate a locației din parcare. Ai nevoie de ajutor? Ne contactezi ușor datorită posibilității de programare on-line sau apelând serviciul Peugeot Asistență. Poți monitoriza în timp real chiar și apariția unor rechemări în service, datorită funcției de asistență rutieră.

    Detine controlul asupra consumului
    Toate statisticile legate de condus sunt disponibile imediat pe un singur ecran de control. Pe acesta sunt afișate toate informațiile despre consumul de combustibil și/sau consumul de energie electrică, costurile de funcționare, timpul total de călătorie, etc. Ești șofer profesionist și îți folosești vehiculul și la locul de muncă? Îți faci viața mai ușoară, sortând călătoriile făcute alegând cu ușurință cât de mult din utilizarea mașinii tale Peugeot este legată de serviciu.

    Gestioneaza asa cum vrei mentenanta vehiculului tau
    Cu un singur click poți vizualiza jurnalul complet de service. Ai la dispoziție avertizări avansate cu privire la următoarea ta vizită de întreținere. Îți organizezi următoarea programare în service și obți o avertizare avansată asupra viitoarei intervenții.

    Știi totul despre masina ta
    Gestionezi toate serviciile referitoare la vehiculul tău dintr-o singură interfață. Îmbunătățește-ți experiența de condus vizionând și abonându-te la toate serviciile conectate pentru care ești eligibil. Nu ști ce reprezintă acea lumină de avertizare pe tabloul de bord? Ai nevoie de ajutor în privința ecranul tactil? Ai nevoie să actualizezi sistemul multimedia din mașina ta? Găsești tot ajutorul de care ai nevoie direct în aplicația MyPeugeot. Ai nevoie de mai multe informații? Obții acces la toată documentația vehiculului tău într-un mod distractiv, căutând informații prin aplicația Scan My Peugeot.

    Castiga mai multa libertate de miscare ca niciodata
    Folosind serviciul de control e-Remote, disponibil în aplicația MyPeugeot, poți gestiona încărcarea bateriei mașinii tale și poți să fi informat despre starea acesteia (starea conexiunii, autonomia disponibilă, etc.) folosind notificările și instrumentele disponibile în aplicație. De asemenea, poți utiliza acest serviciu pentru a condiționa temperatura de la bord, astfel încât să poți porni la drum în condiții optime de confort. Ai nevoie de mai multă autonomie pentru o perioadă scurtă? (Weekend, sărbători, etc.) Utilizează avantajele platformei Mobility Pass, accesate direct din MyPeugeot pentru a închiria un vehicul cu motor cu ardere internă, la tarife competitive.

     

    Descarca acum aplicatia MyPeugeot din Google Play / App Store.

     

    Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.

     

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.