.
  • Noul Peugeot Rifter, pentru o zi plina



    Elegant si robust
    Nu exista niciun compromis in ceea ce priveste designul. Elegant, robust, agil si puternic, noul MPV PEUGEOT Rifter este similar cu versatilitatea. Cu o capota scurta si cu garda la sol crescuta, noul model imprumuta din indrazneala vehiculelor off-road. Elementele optice cu o semnatura luminoasa integrata si grila verticala accentueaza silueta sa echilibrata, compacta si dinamica.

    Scaune Magic Flat
    Fiind un MPV care se adapteaza la toate nevoile tale, noul Rifter îți permite o conversie ușoară de la 5 la 7 locuri grație scaunelor pliabile Magic Flat. Sistemul de pliere Magic Flat oferă, de asemenea, mai mult spațiu de stocare pentru diferite escapade.

    Peugeot i-Cockpit®
    Cu ajutorul Peugeo i-Cockpit® descoperi o experienta de condus mai agila si mai instinctiva datorita volanului compact, a head-up display-ului si ecranului central mare, de 8″*. Pastreaza controlul pe sosea profitand de pozitia de sofat dominanta, dar si de sistemul Advanced Grip Control* pentru cea mai buna tractiune.
     
    *) dotare opțională

    Detalii suplimentare în showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11. Website: www.autotivoli.ro, Tel.: 0237/235.500 int 133, fb.com/AutoTivoliFocsani.


    Termenii si conditiileNoul Peugeot Rifter: Consum mixt cu valori cuprinse intre 4,2-5,6 l/100km si emisii CO2 cu valori cuprinse intre 110-128 g/km (cifre echivalate NEDC). Garanţie contractuală de 4 ani, în limita a 100.000 km. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.