.
  • Alfa Romeo Giulia si Stelvio cu Pachet Performance cadou


    Tu ai descoperit plăcerea condusului?
    Acum ai Alfa Romeo Giulia si Stelvio cu Pachet Performance cadou.

    Performanta
    Atât Giulia, cât și Stelvio, sunt propulsate de motoare create din aluminiu, concepute să asigure eficiență absolută, armonie în fiecare mișcare, performanță și confort. În plus, acestea sunt dotate cu Alfa Link Suspension Scheme, care alături de distribuția ideală a maselor de 50/50, asigură îndemânare remarcabilă și confort în fiecare mișcare.

    Design si confort
    La Giulia și Stelvio, mecanica este transpusă în artă. Fiecare detaliu este conceput pentru a îmbunătăți aerodinamica și pentru a sublinia performanțele mașinilor. La Alfa Romeo, noi o numim „Frumusețe cu sens”. Cockpitul lor a fost creat pentru a le oferi șoferului și pasagerilor ocazia de a trăi o emoție unică la bord.

    Siguranta
    Giulia și Stelvio reprezintă excelența mărcii din punct de vedere al siguranței, fapt garantat de cele 5 stele Euro NCAP, cu un scor de 98%, respectiv 97% obținut pentru protecția pasagerilor adulți. Ambele mașini beneficiază de dotări standard care atestă grija pentru pentru siguranță la volan, fără evenimente neprevăzute: Forward Collision Warning (FCW), Autonomous Emergency Braking (AEB), funcția de detectare a pasagerilor sau Lane Departure Warning (LDW).

    Pachet Performance
    Suspensia activă Alfa Synaptic Dynamic Control, inclusă în pachet, permite setări mai moi pentru amortizoare și o experiență de condus mai confortabilă sau setări mai rigide pentru o postura mai sportivă. Diferențialul spate autoblocant (LSD) vine în ajutor pe suprafețele de rulare cu aderența scazută, fiind, de altfel, folosit la majoritatea automobilelor destinate competiţiilor sportive. Padelele din aluminiu, montate pe volan, creează senzația pilotarii unei mașini de curse datorită modului rapid de schimbare a treptelor, cât și a materialului din care sunt fabricate.


    Ofertă valabilă pentru modelele Alfa Romeo Giulia și Stelvio, în limita stocului disponibil, fiind supusă unor termeni și condiții. Pachetul Performance este în valoare de 3.123 €, TVA inclus. Masinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.


    Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la tel.: 0724/308.978.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.