.
  • Alege oferta Jeep cu zero costuri!


    Alege oferta Jeep cu zero costuri! 4 ani garantie, fara limita de kilometri, 0% avans si dobanda 0%.

    JEEP RENEGADE
    Noile elemente de design atrag toate privirile, oriunde s-ar afla. Sistemele de siguranță avansate, standard indiferent de versiune, alături de abilitățile sale, te vor încuraja să te bucuri de performanță în deplină siguranță și încredere.

    JEEP COMPASS

    Tradiția și inovația își dau întâlnire în noul Jeep® Compass, reînnoind cea mai iconică trăsătură care transformă design-ul mărcii Jeep® într-o legendă. Urmărește-i profilul sculptat și aerodinamic, fii atent la toate detaliile, de la linia cromată care profilează luneta, până la grila cu 7 fante, și lasă-te cucerit de semnătura distinctivă a farurilor cu lumini de zi tip LED.

    JEEP WRANGLER
    Design-ul iconic al exteriorului Jeep® Wrangler este completat de soft top-ul acționat electric, parbrizul pliabil, interiorul premium și o nouă gamă de motorizări. O mașină unică, ce poate face față oricărei provocari. Redefinește posibilul cu Jeep Wrangler!

    JEEP GRAND CHEROKEE
    Imaginează-ți cum ar fi dacă ai putea conduce un SUV pe orice tip de teren, fără să renunți la stil, confort și eleganță. Jeep® Grand Cherokee radiază eleganță și putere din orice unghi ar fi privit. Bucură-te de aventură, în cel mai sofisticat mod posibil!

    JEEP CHEROKEE
    Confortabil pe oritce vreme și pe orice suprafață, Cherokee îmbină tracțiunea și manevrabilitatea legendară a mărcii cu o dinamica remarcabilă: design exterior revizuit, o mască frontală și un hayon îndrăzneț, Faruri LED premium și faruri de ceață îmbunătățite, lumini de zi și grila frontală cu șapte fante reînnoită.


     

    Oferta este supusa unor termene si conditii. Detalii suplimentare in showroom-ul Auto Tivoli din Focsani, Calea Munteniei nr. 11 sau la tel.: 0724/308.978 si pe https://autotivoli.ro.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.