.
  • Mai mult de 15.000 de pre-rezervări pentru ID.3

    La startul etapei de pre-rezervări de la Berlin, de pe data de 8 mai, toate camerele au fost îndreptate spre Volkswagen ID.3

    La mai puțin de o săptămână de la startul rezervărilor pentru ID.3, au fost primite mai mult de 15.000 de cereri pentru primul model al noii familii integral electrice ID., respectiv mai mult de jumătate din volumul total de 30.000 de automobile gândit pentru această etapă. Modelul Volkswagen a atras cel mai puternic interes din partea clienților din Germania, Norvegia, Olanda, Marea Britanie sau Suedia. Sistemele informatice din spatele platformelor de rezervare sunt acum stabile după un val uriaș de clienți venit în prima fază. "Răspunsul pozitiv primit din partea clienților ne arată că aceștia sunt pregătiți pentru un viitor electric. Cei care doresc să fie printre primii care vor conduce un ID.3 nu ar trebui să mai aștepte prea mult până să se înregistreze. Numărul de pre-rezervări crește constant".

    Potențialii clienți se pot înregistra online pentru un a beneficia de unul din modelele din slotul inițial de producție ID. 3 accesând www.volkswagen.ro, și realizând un depozit de 1.000 de euro.

    În plus, dincolo de pachetul de dotări complete, clienții care vor achiziționa o mașină din ediția specială ID.3 1ST vor beneficia de posibilitatea de a încărca mașina fără nici un cost în primul an, în limita a 2.000 kWh la toate punctele publice de reîncărcare conectate la aplicația Volkswagen We Charge, folosind rețeaua de încărcare rapidă pan-europeană IONITY.

    Modelul ID.3 este produs fără impact asupra mediului. Producția ID.3 1ST urmează să demareze, așa cum a fost plănuit, la sfârșitul anului 2019, iar primele vehicule vor fi livrate clienților la mijlocul anului 2020.   


0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.