.
  • Dezvăluit: noul model decapotabil de la Opel se numeşte Cascada



    • Acoperiş textil elegant, de calitate ridicată, pentru plăcerea de a conduce în aer liber
    • Decapotabilă atrăgătoare de dimensiuni medii, cu patru locuri şi 4,70 metri lungime

    Rüsselsheim. Acum este oficial: noul model decapotabil de la Opel se numeşte Cascada. Inspirat de căderea de apă, numele se termină cu a-ul specific modelelor Opel. Acesta transmite, de asemenea, ritm, eleganţă dinamică şi fluidă, frumuseţe, prospeţime şi plăcerea pură de a conduce cu acoperişul coborât.

    Noul model Opel Cascada, puternic şi sculptural, are un aspect elegant şi stilat, datorită proporţiilor armonios echilibrate şi siluetei sale alungite. Acoperişul textil de înaltă calitate subliniază eleganţa şi rafinamentul autovehiculului. Segmentul ţintă îl reprezintă clienţii cu gusturi rafinate şi aşteptări ridicate. Aceştia sunt persoane care iubesc să conducă în aer liber, cu acoperişul coborât.

    Având o caroserie elegantă, cu o lungime de 4,70 m, noul model decapotabil cu patru locuri de la Opel este un concurent veritabil în segmentul autovehiculelor decapotabile de dimensiuni medii. În acest sens, Cascada este mai apropiat de decapotabilele Opel clasice şi prestigioase din anii cincizeci şi şaizeci, precum „Kapitän” şi „Rekord”, decât de decapotabilele compacte din ultimele două decenii.

    Măiestria execuţiei, specifică noului Opel Cascada, este accentuată de numeroasele dotări şi tehnologii premium. Prin simpla atingere a unui buton, acoperişul din material textil de înaltă calitate poate fi pliat rapid şi lin, chiar şi la viteze de deplasare de până la 50 km/h.

    Cascada este deja al treilea model nou lansat în acest an de Opel, după Mokka şi ADAM: aceasta dovedeşte faptul că marca îşi dezvoltă în continuare portofoliul de produse, pătrunzând pe trei segmente noi în interval de doar câteva luni, cu un SUV (vehicul sport-utilitar) subcompact, un autovehicul modern de oraş, de dimensiuni mici, şi o decapotabilă elegantă de dimensiuni medii.

    Noul Opel Cascada va fi pus în vânzare la începutul anului 2013. Contrar speculaţiilor larg răspândite, nu va fi prezentat în cadrul „Mondial de l´Automobile” de la Paris: Paris este locul unde va avea loc premiera internaţională a noului model Opel ADAM.


    Sursa: Opel Romania / Auto Aiss Focsani



    miercuri, 5 septembrie 2012, 12:14

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.