.
  • Prinde si tu Promoţia Verii la Service AutoTivoli Focsani!


    Profită de avantajele ofertei de verificare şi încărcare a instalaţiei de climatizare, începând de la doar 100 Ron cu TVA inclus.


    Sistemul de climatizare trebuie să ne asigure un confort sporit pe toată perioada anului şi să menţină o umiditate optimă a aerului din interiorul habitaclului. Dacă ai probleme cu aerul condiţionat al maşinii tale te aşteptăm la AutoTivoli pentru reîncărcarea cu freon a instalaţiei. Pachetul include: verificarea etanşeităţii instalaţiei de AC, încărcare cu freon şi încărcare cu ulei frigorific.


    La orice schimb de ulei sau la o interventie mai mare de 100 Ron cu TVA inclus in service-ul nostru primeşti gratuit o verificare de concediu a maşinii tale! În plus, manopera este gratuită la schimbul de ulei cu Shell 10W40 (15 lei cu TVA / litru).


    Verificarea de concediu cuprinde verificarea următoarelor elemente: funcţionare sistem iluminare, reglaj faruri, stare instalaţie spălare parbriz, nivel şi concentraţie lichid răcire, funcţionare alternator, nivel ulei motor, nivel lichid frână, nivel lichid servo-direcţie, stare, profil şi presiune anvelope, funcţionare sistem climatizare şi verificare tren rulare.


    Oferta este valabilă în perioada 1 august - 15 septembrie 2012 şi se supune unor termene şi condiţii. Oferta este valabilă pentru orice marcă auto.

    Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in service-ul AutoTivoli Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185+585, tel.: 0237/235.500, office@autotivoli.ro



    luni, 6 august 2012, 08:50

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.