.
 • Vrancea Blogmeet 2012 @ Auto Aiss Focsani


  Sâmbătă, 25 februarie 2012, începând cu ora 09:30, AUTO AISS Focşani a invitat bloggerii la VRANCEA BLOGMEET, pentru a celebra împreună 2 ani de blogosferă vrânceană şi 150 de ani Opel. La eveniment au participat peste 20 de bloggeri din Vrancea, Braila si Bucuresti, invitaţii de onoare ai evenimentului fiind DreamTeamRO, alături de noile modele Opel: Zafira Tourer şi Astra GTC!
  Atmosfera a fost una foarte degajata,
  mancarea de la Balcanic Fast Food a fost delicioasa; s-au admirat noile modele Opel, s-au facut multe poze, s-au depanat amintiri si s-au facut planuri de viitor.  Participanti Vrancea BlogMeet 2012:  Noul Opel GTC Astra - design impresionant, maxim de dinamism


  Datorită formelor sale sculptate cu accente precise şi proporţii dramatice, coupé-ul compact reprezintă expresia cea mai concentrată a designului Opel. Toate versiunile GTC Astra dispun de sistemul premium cu suspensie HiPerStrut (de înaltă performanţă) pe puntea faţă, care se îmbină în mod ideal cu suspensia spate cu braţ Watt pentru a oferi o stabilitate fără egal şi cel mai înalt nivel de precizie în conducere.

  Printre inovaţiile noului GTC Astra se numără sistemele de asistenţă a şoferului, bazate pe cea de-a doua generaţie a camerei frontale Opel Eye, cu funcţionalitate extinsă şi noul sistem de faruri adaptive Bi-Xenon (AFL+ 4), aflat la a patra generaţie.

  Spre deosebire de multe versiuni cu trei uşi ale modelelor hatchback compacte, GTC va fi un model unic în gama Opel, cel mai performant Astra în ceea ce priveşte designul şi dinamica de conducere. Acesta nu are niciun element de design exterior în comun cu celelalte modele din gama Astra, cu excepţia carcaselor oglinzilor exterioare şi a antenei.

  De asemenea, parbrizul panoramic este disponibil exclusiv pentru noul GTC Astra. Pentru această caracteristică unică, lansată cu succes odată cu modelul anterior GTC Astra, inginerii Opel au depus în total 11 patente în timpul dezvoltării. Parbrizul panoramic mare se extinde uniform de la capotă la acoperiş, până la montantul B. Neincluzând traverse care ar fi afectat vizibilitatea, acesta oferă şoferului şi pasagerilor o experienţă unică la bord şi o percepție complet nouă a spaţiului şi vizibilității, cu un câmp vizual aproape nelimitat, asemănător vederii dintr-o cabină de pilotare.

  Preţul de pornire al modelului GTC Astra este de 17.580 euro cu TVA.


  Zafira Tourer stabileşte noi standarde de flexibilitate

  Inovator, flexibil, de calitate ridicată şi ergonomic: datorită sistemului optimizat de scaune Flex7, precum şi datorită echipamentelor Flex, tipice pentru marca Opel, Zafira Tourer stabileşte noi standarde pentru versatilitate şi atmosferă la interior.

  Opel a pus bazele segmentului de monovolume compacte cu şapte scaune încă din anul 1999, prin lansarea primei generaţii a modelului Zafira. Opel urmăreşte să continue povestea de succes cu versiunea actuală, cea de-a treia generaţie. Principiul rămâne acelaşi şi în prezent: flexibilitate maximă la bord, fără a fi nevoie de îndepărtarea scaunelor. Oferind o îmbinare perfectă între funcţionalitate şi starea de bine, noul Opel Zafira Tourer aduce valorile Insignia în segmentul monovolumelor compacte: caracteristici premium, tehnologii inovatoare şi design dinamic, sculptural.

  Alături de modelul Meriva şi de actualul model Zafira, Zafira Tourer face din marca Opel un etalon în domeniul flexibilităţii. Dacă cea de-a doua generaţie a modelului Meriva, lansată în 2010, oferă familiilor tinere o flexibilitate de neegalat într-o formă de dimensiuni reduse, noul Zafira Tourer combină nivelul şi mai înalt de versatilitate cu caracteristici premium suplimentare în ceea ce privește atmosfera şi confortul la interior. Aceasta este alegerea ideală pentru familii cu copii cu vârste mai mari sau pentru profesioniști, precum fotografi sau arhitecţi, care trebuie să transporte obiecte voluminoase pentru a-Si desfăSura activitatea. Toate acestea devin mai uşoare ca oricând cu ajutorul noului Zafira Tourer.

  Precum în cazul primelor două generaţii ale modelului Zafira, principiul fundamental al Zafira Tourer este flexibilitatea maximă prin numeroase configuraţii interioare, fără a îndepărta scaunele. Modelul impresionează şi prin interiorul spaţios, confortabil şi de înaltă calitate. În plus, inginerii Opel au îmbunătăţit considerabil conceptul inteligent al sistemului de scaune Flex7.

  Cu o configuraţie inteligentă pentru zona din spate, Zafira Tourer oferă confort de primă clasă şi senzaţia specială de călătorie într-un „lounge pe roţi”. Pasagerii de pe cel de-al doilea rând se bucură de spaţiu şi confort maxim, precum şi de senzaţia de ergonomie superioară a sistemului de scaune.

  Preţul de pornire al modelului Zafira Tourer este de 20.490 euro cu TVA.


  Opel şi Cetelem pun la dispoziţia clienţilor produsul "Super Deal", cu DAE 8,8%. Oferta este valabilă în perioada 24.02.2012 – 02.03.2012 şi produsul este dedicat exclusiv clienţilor Opel care încheie un contract de finanţare prin Cetelem sau care depun documentele necesare validării dosarului în respectiva perioadă.
  via Auto Aiss blog


  luni, 27 februarie 2012, 09:34

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.