.
  • Noul Twingo se comercializeaza in Romania



    Alaturi de calitatile rutiere si polivalenta recunoscute, noul Twingo mizeaza pe:

    Un design seducator marcat prin reintoarcerea la un stil mai expresiv al partii frontale, doua noi culori pentru caroserie, Fuchsia si Bleu Bermudes, dar si un design interior mai vesel si mai colorat
    Optiuni multiple de personalizare, accesibile. Spre exemplu, stickerele de plafon sunt propuse la un pret de 150 €, inclusiv TVA.

    Reintoarcerea la optimism

    Integrând elemente stilistice care vor defini identitatea vizuala a tuturor modelelor viitoare din gama Renault, noul Twingo afiseaza o personalitate puternica, optimista, in spiritul Twingo. Optimismul estetic se traduce prin cele doua noi nuante pentru caroseriei, Fuchsia (metalizata) si Bleu Bermudes (nemetalizata speciala), care completeaza o paleta cromatica alcatuita din Noir Nacré, Bleu Majorelle, Gris Platine, Bleu Malte, Brun Cajou, Vanille, Blanc Glacier si Rouge Vif. De asemenea, pentru noul Twingo, sunt disponibile ca si dotare optionala noile jante 15" Air de culoare negru cu efect diamantat.


    Un Twingo cu personalitate cameleonica

    Noul Twingo propune noi optiuni de personalizare cu elemente de calitate, care pot fi aplicate in uzina, la un pret accesibil. In primul rând, cele sapte noi stickere de plafon (Mosaic, Black Halo, White Halo, Stars, Devil, Clear Stripes, Dark Stripes) sunt propuse la un tarif de 150€, inclusiv TVA. Apoi, cele sapte combinatii coloristice pentru a asorta carcasa oglinzilor retrovizoare cu extremitatea bandourilor de protectie laterala, la un tarif de 35€ inclusiv TVA, pot da un plus de personalitate design-ului exterior, contrastând cu nuanta de baza a caroseriei.


    Noul Twingo ofera foarte mult... pentru acelasi pret ca si predecesorul sau

    Inca de la primul nivel de echipare, Trend, noul Twingo este echipat standard cu: ABS, airbag-uri frontale si laterale, aer conditionat, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri fata cu reglaj electric, oglinzi retrovizoare cu reglaj electric, proiectoare de ceata, computer de bord, tempomat-limitator de viteza. Iar pretul pentru Trend 1,2 16V 75 CP se mentine la acelasi nivel cu versiunea echivalenta a generatiei anterioare. Printre modelele din segmentul sau, noul Twingo este singurul care propune scaune spate independente si culisante pentru o modularitate fara concurenta.


    Noul Twingo: de la 9 300 € (inclusiv TVA) sau de la 59 €/luna* (inclusiv TVA).

    Oferta speciala de finantare este disponibila in showroom-ul Auto Sima Beyer din Focsani prin Renault Finance si propune rate avantajoase si dobânzi fixe pe toata durata contractului.


    * Finantare prin Renault Finance, rata de leasing include TVA si comision gestiune, fara asigurari, calcul pentru 50% avans, 60 luni, valoare reziduala 25%, DAE 10.2%, cost finantare+asigurari 13.029 euro.


    Sursa: Renault Romania / Auto Sima Beyer Focsani



    marti, 10 ianuarie 2012, 15:35

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.