.
  • Iarna aceasta vine cu multe oferte la Auto Aiss Focsani!

    Multe dintre accidentele rutiere sunt generate de defectiuni neglijate sau nedepistate la timp. Vă invităm în service-ul nostru să supuneti automobilul dvs. unor teste esentiale ca să preveniti astfel de evenimente neplăcute.
    Sărbătorile se apropie, aşa ca fă-ţi şi tu un cadou: diagnoză computerizată şi scanare erori la doar 52 Ron cu TVA inclus.

    Campania se adresează doar autoturismelor marca Opel & Chevrolet. Diagnoza include identificare erorilor şi interpretarea lor, verificarea stării bateriei şi verificarea concentraţiei de antigel. Detalii suplimentare puteti obţine de la consilierii noştri de service sau la telefon 0237/212.201. Ofertă supusă unor condiţii, valabilă în perioada 1 decembrie 2011 - 31 ianuarie 2012.



    Pachete revizie la preturi pentru orice buzunar

    Revizia este o operaţiune care trebuie efectuată periodic, în funcţie de marca şi tipul autovehiculului. Este important de ştiut că, pe lângă operaţiunea în sine, esenţială este respectarea periodicităţii stabilite de către constructor. Neefectuarea reviziei la termen are efecte de natură tehnică şi financiară de care ar trebui să ţină cont orice posesor de autovehicul.

    Pachet revizie începând de la 300 RON cu TVA, piese originale şi manoperă incluse, în funcţie de motorizare, pentru autovehicule fabricate până în 2008.

    Pachetul cuprinde:

    * Schimbul de ulei;
    * Verificare baterie acumulatori;
    * Filtru de ulei;
    * Verificare tren rulare;
    * Filtru aer motor;
    * Verificare presiune pneuri;
    * Filtru combustibil;
    * Verificare concentraţie antigel.

    Ofertă supusă unor condiţii, valabilă în perioada 1 decembrie 2011 - 31 ianuarie 2012, doar pentru autovehicule Opel fabricate până în 2008.



    In plus, toti cei care au avut o interventie in service-ul nostru in perioada 1 decembrie 2011 - 31 ianuarie 2012, pot participa gratuit la o tombola ce are ca premiu un schimb de ulei.

    Detalii suplimentare despre tombolă gasiţii in regulamentul disponibil gratuit in service-ul Auto Aiss sau online pe http://autoaiss.blogspot.com.



    vineri, 2 decembrie 2011, 14:21

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.