.
  • Un nou proiect ADD Focul Viu Focsani




    Vineri, 14 ianuarie 2011, copiii Gradinitei cu Program Prelungit Nr. 1 Odobesti au primit vizita ursuletului Martinica. ( mascota aflata in proprietatea Asociatie pentru Dezvoltare Durabila "Focul Viu"). Mascota a fost achizitionata si este folosita in cadrul unui proiect de atragere de fonduri din comunitate intitulat "Fondurile din comunitate parte a culturii organizationale". Prezenta asociatiei si respectiv a mascotei la gradinita a urmarit sa faca o bucurie copiilor si in acelasi timp sa atraga directionarea a 2% din impozitul pe venit aferent anului 2010 catre ADD Focul Viu de la educatori si parinti.




    In cadrul intalnirii, prescolarii au avut ocazia sa afle diverse lucruri despre modul de viata al ursilor, completandu-si altfel intr-o maniera non formala cunostintele despre aceste animale ale padurii. Vizita a finalizat intr- o atmosfera placuta si plina de entuziasm saptamana dedicata studiului animalelor salbatice. Dupa ce Spiridusii grupei mici s-au imprietenit cu Martinica, l-au plimbat prin gradinita , dand ocazia tuturor copiilor de la grupele cu program prelungit sa se joace sau sa pastreze drept amintire o fotografie cu ursuletul.

    "Speram ca aceasta intalnire sa fie primul pas spre o colaborare intre gradinita noastra si Asociatia "Focul Viu", care sa duca spre un alt tip de activitate extrascolara, care sa implice mult mai mult prescolarii." a declarat Marcela Mucica.




    Asociatia pentru Dezvoltare Durabila "Focul Viu" considera actiunea de la Odobesti un succes si asteapta sa fie solicitata si de alte gradinite pentru a o repeata.


    duminica, 16 ianuarie 2011, 15:57

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.