.
  • Anahi @ Promenada Focsani


    Cunoscuta actrita si cantareata Anahi, va sustine miercuri, 15 decembrie, ora 19:00, o sesiune de autografe la Promenada Focsani! Fanii vor fi incantati sa sa se fotografieze alaturi de idolul lor si sa primeasca o semnatura personalizata.


    Anahi s-a nascut la 14 mai 1983, in Ciudad de Mexico, si si-a inceput cariera pe cand avea doar doi ani. A jucat in telenovela Chiquilladas, iar timp de mai multi ani a fost imaginea unei renumite marci de bauturi racoritoare. Celebritatea a venit, insa, odata cu rolulul din telenovela Rebelde, unde a interpretat-o pe Mia Colucci. Ulterior, Anahi a devenind solista trupei RBD, formatie care s-a bucurat de un success fulminant in toata lumea. Dintre membrii trupei, Anahi s-a evidentiat cel mai mult, optand, ulterior, pentru o cariera solo.

    Vedeta a inregistrat cinci albume care s-au vandut in milioane de exemplare in intreaga lume: Anahi, lansat in 1993, Hoy es Manana?, lansat in 1996, Anclado En Mi Corazón, lansat in 1997, Baby Blue, lansat in 2000, Mi Delirio ultimul album, lansat anul trecut. Faima sa a depasit granitele Mexicului, vedeta sustinand concerte in toata lumea. In acest moment, Anahi se afla intr-un mini-turneu care va cuprinde tari precum Spania, Polonia, Romania si Croatia. Fanii romani se vor bucura de revenirea canteretei in tara noastra.

    Va asteptam sa luati parte la un eveniment fara precedent in Focsani si sa va bucurati de prezenta celebrei Anahi la Promenada!
    Intrarea este libera.


    miercuri, 15 decembrie 2010, 13:10

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.