.
  • Să ne păstrăm copilăria




    Biblioteca Judeţeană Vrancea Filiala Sud este gazda unei expoziţii de fotografiii, acţiune din cadrul unui proiect international – Să ne păstrăm copilăria.


    Proiectul a fost coordonat si iniţiat de Institutori Cornelia şi Claudiu Purcel de la şcoala generală Pilu, judetul Arad, Marin Mariana, doctor în pedagogie din Chişinău, Republica Moldova precum si cadre didactice din întreaga ţară. S-a urmărit elaborarea sa pentru formarea şi dezvoltarea la elevi a unor componente educaţionale, morale şi de caracter şi are drept obiective stimularea creativităţii participanţilor, conştientizarea pericolelor generate de anumite filme de desene animate, jocuri pe calculator etc. Datorită unei bune colaborări cu dna educatoare Violeta Gîsculescu şi doamna educatoare Nicoleta Avram de la grădiniţa nr.1 cu program prelungit din Focşani, biblioteca noastră se bucură împreuna cu beneficiarii noştri de imagini sugestive care reflectă activităţile din şcoală cât şi cele din familie, organizate la fiecare din şcolile participante.



    “Să ne amintim de copilărie, să uităm pentru o clipă că suntem adulţi şi să lăsăm copilul din noi să iasă la iveală. Să spunem copiilor noştri poveşti, să le aşezăm o carte în mână şi să-i îndemnăm să citească, să le vorbim despre frumos şi bine, despre natură şi viaţă.”, bibliotecar Liliana Mocanu, coordonator Filiala Sud.



    joi, 10 iunie 2010, 15:54

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.