.
  • 150 de ani de la naşterea scriitorului rus Anton Pavlovici Cehov


    Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirecu” Vrancea aniversează în această lună, pe 29 ianuarie, 150 de ani de la naşterea scriitorului rus Anton Pavlovici Cehov.

    Cu acest prilej, Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirecu” a pregătit pentru public două expoziţii de carte din colecţiile sale, ce cuprind opere, teatru, schiţe, critică literară, citate celebre scrise de scriitor şi despre acesta, precum şi o biobibliografie selectivă. Expoziţiile sunt deschise publicului larg, timp de două săptămâni, în holul Sediului Central şi la Sala de lectură.


    Probabil că Cehov, care a scris cândva în Năcazul: “Să ne gândim "ce iute trec toate pe lumea asta!" Da, viaţa nu este nesfârşită cum ni se pare în tinereţe. Faceţi, faceţi mai iute tot ceea ce puteţi înfăptui, omenesc şi luminos în viaţă pentru oameni..” - este autorul a cărui metodă artistică va fi apreciată şi peste alţi 150 de ani şi iubit în aceeaşi măsură de toţi acei care vor păşi în universul cehovian. Este o invitaţie la lectură şi o experienţă unică care nu trebuie pierdută.

    Vă aşteptăm!







    Director: drd. Teodora Fîntînaru
    Relaţii Publice: bibl. Olaru Maria-Cristina



    vineri, 29 ianuarie 2010, 12:18

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.