.
  • Invitatie la Festivalul cantecului de drumetie si arta fotografica "Focul Viu" - editia a-III-a





    Asociatia pentru Dezvoltare Durabila "Focul Viu"
    Focsani va invita in perioada 27 – 28 noiembrie 2009 la a treia editie a Festivalului cantecului de drumetie si arta fotografica "Focul Viu", la Teatrul Municipal "Maior Gheorghe Pastia" din Focsani.


    Program festival

    * Vineri, 27 noiembrie, ora 18

    Vernisaj expozitie de fotografii (imagini din tara) si prezentari video din expeditiile montane in Iran, Chile, Argentina, Turcia, avand ca invitati pe Crina Coco Popescu si Ovidiu Popescu membri la Clubului Montan Altitudine. Palmaresul Crinei Coco Popescu este impresionant, majoritatea reusitelor fiind recorduri si premiere pentru varsta ei. Detalii suplimentare gasiti aici.

    * Sambata, 28 noiembrie, ora 18

    Se va desfasura sectiunea folk a festivalului avand ca invitati:

    - Marius Matache, "Make" din Bucuresti, project manager si redactor-sef al Forever Folk – primul portal de muzica folk din Romania www.foreverfolk.com, membru fondator al proiectului Gashkademia de Folk, cantautor muzica folk;
    Recitaluri individuale:
    - cu Gashkademia Folk - Festivalul de muzica folk „Ziua de maine” Alba Iulia 2007, Festivalul National de Muzica Folk „Om Bun” 2007, Festivalul Cetatilor Dacice Cricau 2008, Tabara Nationala de Muzica Folk Calafat 2008, Zilele Orasului Slobozia 2006;
    - Folk fara Varsta Slobozia 2008 alaturi de Tapinarii, Maria Gheorghiu, Ducu Berti si Zoia Alecu; Turneu Anti-Valentine’s Day 2009, alaturi de Tapinarii (Brasov, Cluj, Bucuresti, Constanta);
    - Festivalul National de Muzica folk "La Suceava, In Cetate" – Vatra Dornei 2009, Tabara Nationala de Muzica Folk Calafat 2009;
    Concertele in cluburi din Bucuresti si din tara s-au realizat singur, alaturi de trupa Imperfect, alaturi de proiectele Gashkademia Folk sau Zona de Mijloc.




    - Razvan Bineata, "Vampy", presedinte la A.T.G.R. "Monom" Bucuresti, vicepresedinte al Federatiei Romane de Turism si Ecologie, un iubitor al muntelui si a cantecului de drumetie.
    Este cunoscut ca bun organizator de excursii la munte si totodata de promotor al valorilor muntelui. O excursie la munte organizata de el insemna o plimbare intr-o atmosfera prieteneasca, in locuri deosebite, greu de ajuns fara un ghid bun. Spiritul de aventura si camaraderia sunt cartea lui de vizita.



    - Dan Scriban, vicepresedinte al Clubului de Ecologie si Turism "Veniti cu noi" din Bacau. A participat la toate editiile Festivalului National "Cantarea Romaniei" din timpul studentiei si in special la cele de vara de la Costinesti. Cel mai important premiu locul II la sectiunea Folk, faza pe tara de la Timisoara 1987. Actualmente, conduce si administreaza, editura proprie, care-i poarta numele. Neconventional in limbaj, cu o uimitoare usurinta in compunerea versurilor atat metaforice cat si celor simple, pentru colinde de Craciun. Are compuse peste 40 de melodii proprii, din care a selectat pentru festival cateva cu mesaje foarte actuale.




    Parteneri festival:

    * Radio Iasi
    * Radio Dada
    * Teatrul Municipal Maior Gheorghe Pastia
    * GrafiX Studio

    Festivalul este organizat in cadrul unui proiect finantat de D.J.T. Vrancea

    Va asteptam cu surpize placute!!!


    INTRAREA LIBERA !!!



    Detalii si galerie foto de la editia de anul trecut gasiti in exclusivitate aici.




0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.