.
  • Europe by Bus



    Andrei Dobromir, un pasionat Volkswagen, a facut vara aceasta turul Europei cu un Volkswagen Transporter T2. Ne impartaseste in cateva cuvinte experienta sa.



    Europe by Bus





    "A fost cel mai lung drum, la o singura iesire cu busul, pentru mine. Am trecut prin 11 tari, am ajuns pana in cel mai vestic punct continental, am condus aproape 12000 de km si toata povestea asta frumoasa a durat 39 de zile. Frumos a fost peste tot, dar parca cele mai reusite fotografii sunt de pe coasta portugheza a Atlanticului, din Pirinei la granita Spaniei cu Franta sau poate cele de pe coasta Mediteranei. Au fost si momente mai obositoare si poate mai putin placute dar sunt atat de umbrite de amintirile placute incat mi-e greu sa imi aduc aminte despre ele... dar totusi, fiind sarea si piperul unei aventuri pot spune ca noaptea in care s-a defectat ceva la motorul busului a fost un astfel de moment. Dar s-a reparat, relativ usor, asa ca acum nu mai conteaza.
    Tot ce conteaza sunt amintirile placute si fotografiile reusite, si faptul ca a fost un bun antrenament pentru turul Lumii, in 2010. Cat despre intalnirile de vw aircooled, ce pot sa spun... a fost minunat. Au fost 3 weekend-uri pline de masini spectaculoase, oameni deosebiti si foarte multa distractie. Prima a fost Beautiful Budel cea mai mare intalnire anuala din Olanda, a doua in nordul Germaniei langa Hanovra, la Hessisch Ollendorf (cea mai numeroasa intalnire de Volkswagen veteran de pana acum) iar seria intalnirilor s-a terminat cu European Bug-in 3 in sudul Belgiei. Intre aceste 3 evenimente majore au fost de asemenea multe zile petrecute in compania altor pasionati de aircooled."

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.