.
  • Volkswagen lanseaza noul Golf Variant

    Noul Golf Variant este disponibil din 24 septembrie la toti distribuitorii Volkswagen din tara.

    Noul Golf Variant on PhotoPeach




    Noul Golf Varinat ofera suficient caracter- pentru cele mai variate caractere.
    Noul Golf Variant ofera in varianta de serie mai mult confort, siguranta si capacitate inovatoare. Gama extinsa de dotari suplimentare exclusiviste confera mai multe fatete noului Golf Variant.

    Noua generatie a modelului Golf Variant este disponibila pe piata din Romania din 24 septembrie si este echipata in versiunea de baza cu lumini de rulare pe timp de zi si climatizare automata.

    Noul Golf Variant se lanseaza oficial si in Romania dupa ce a fost prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.Lansarea oficială a noului Golf Variant va fi marcată de evenimente tematice organizate de catre distribuitorii Volkswagen. Invitaţii la aceste evenimente vor avea ocazia să participe la sesiuni de test-drive şi să afle detalii complete despre noul model. Noul Golf Variant preia de la modelul Golf liniile de design frontale si motorizarile diesel si pe benzina.

    Daiana Stoicescu, PR Volkswagen, descrie noul Golf Variant: «Oglinzile exterioare cu semnalizator integrat sunt vopsite in culoarea caroseriei si se integreaza optim in designul impresionant al caroseriei, astfel sunt remarcate foarte bine de alti participanti la traffic. Sectiunea frontala dinamica cu farurile care se ingusteaza si realizeaza o trecere perfecta catre lamelele grilei radiatorului confera o imagine impresionanta noului Golf Variant. Grila impunatoare de aerisire de sub bara sportiva de protectie intregeste liniile inconfundabile ale sectiunii frontale.
    O nota de lux se remarca la interiorul noului Golf Variant. Aceasta ambianta este asigurata de scaunele sport incalzite si de tapiteria de calitate superioara. Capitonajele portierelor si covorasele din material textil fata si spate sunt adaptate la nuantele de culori ale interiorului la fel ca maneta franei de mana imbracata in piele. » si subliniaza ca: «Elementele cromate si insertiile decorative la nivelul plansei de bord si al intrerupatoarelor completeaza ambianta nobila»

    Noua generatie a Golf-ului Variant este disponibila la toti distribuitorii din tara cu trei motorizari, unul pe benzina, de 1.4 litri si 122 de cai putere, si doua diesel-uri cu tehnologie Common Rail de 105 si 140 de cai putere.
    Doua noi motoare pe benzina de 80 si 102 cai putere, insotite de gama TSI de122 si 160 de cai putere.

    Toate cele sase motoare respecta cerintele impuse de noua norma Euro 5.
    Pretul de pornire pentru noul Golf Variant este de 13.685 EUR (TVA inclus), versiunea de baza ofera clientului Sistem electronic pentru mentinerea stabilitatii masinii (ESP)-inclusiv sistem de antiblocare a rotilor-ABS, sistem de blocare electronica a diferentialului-EDS, sistem de reglare a fortei de tractiune-ASR, sase airbaguri, lumini pentru rulare pe timp de zi, bare de amarare, geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite, bancheta rabatabila, inchidere centralizata si climatizare automata, servodirectie electromecanica reglabila in functie de viteza, triunghi reflectorizant, torpedou iluminat cu sistem de racire interior, bare de protectie in culoarea caroseriei, suspensii sport (pentru BMT), prindere ISOFIX pentru 2 scaune copil pe bancheta din spate, bancheta spate rabatabila asimetric, scaun sofer reglabil pe verticala, centuri de siguranta in 3 puncte pentru toate locurile cu reglare pe verticala si sistem de pretensionare pentru cele din fata; sistem de avertizare sonora pentru cele din fata, bare longitudinale negre, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri termoizolante in tenta verde.


    Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.