.
  • Audi - masina oficiala Class One Romanian Grand Prix

    Audi a implinit pe 16 iulie, 100 de ani de “Progres prin Tehnologie" si a serbat acest moment si prin participarea la cel mai important eveniment nautic al anului. Astfel, Audi a pus la dispozitia celei de-a treia editii Class One ROGP, in perioada 17 august - 3 septembrie 2009 modele precum: A8, Q7, A4, A4 Avant.



    Barcile de mare viteza s-au intors anul acesta pentru a treia oara la Mamaia, pe lacul Siutghiol, intr-o cursa plina de adrenalina si imprevizibil.

    Viteze periculoase de peste 250 km/h, conditii imprevizibile, situatii dramatice, piloti talentati, personaje exotice, petreceri incendiare – acestea au fost doar cateva dintre ingredientele Grand Prix-ului romanesc de Class One.

    Invitatii au avut ocazia sa admire pe langa gama de modele Audi deja cunoscuta, si ultimele noutati lansate pe piata din Romania: Audi R8 V10, A5 Cabriolet, A4 allroad, Q7 clean diesel.
    Audi a sustinut intotdeauna excelenta in orice domeniu, iar aceasta actiune reprezinta o dovada in plus. Materialele high-tech, competitia sportiva internationala la cel mai inalt nivel si munca in echipa fac din sportul nautic alegerea perfecta pentru o marca progresiva si sportiva, precum este Audi.

    Sportul nautic este cel mai nou element din portofoliul extins de activitati sportive al marcii Audi. Din anul 2007, Audi este sponsor principal al evenimentului TP 52 Breitling MedCup, care in 2008 a fost redenumit Audi MedCup.


    Sursa: Porsche Romania / Scorpion

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.