.
  • Volkswagen este prezenta in top 10 cu 6 modele


    In sondajul realizat pe focus.de, marca Volkswagen este prezenta in top 10 cu 6 modele.


    Focus Online- sectiunea auto



    Evaluarea facuta de catre cititorii publicatiei Focus Online, in sectiunea auto, care permite acestora sa relateze din experientele personale cu si despre masini, a evidentiat calitatile modelelor Volkswagen.

    Masinile au fost alese din lista de modelelor care se comercializeaza pe piata din Germania si au fost evaluate in functie de fiecare categorie dintre cele mai jos mentionate.

    Un cititor a avut posibilitatea de a evalua mai multe modele si a putut vedea cum evalueaza si alti cititori masinile si mai mult decat atat, s-au putut face face si comparatii cu modelele curente.

    Astfel, dupa criteriile design, spatiu, stabilitate, calitatea finisajelor, durata de viata, confortul la condus, utilitate, consum, fiabilitate, service, costuri de intretinere, evaluarea celor 2 milioane de cititori a evidentiat in topul primelor zece modele, cinci modele Volkswagen!

    In clasamentul general, Volkswagen Passat ocupa primul loc, modelul Golf este pe locul al treilea, noul Polo pe cinci, Volkswagen Eos pe sapte, Volkswagen Caddy ocupa locul al optulea, iar
    Tiguan-ul pe locul al noualea.

    La toate categoriile design, spatiu, stabilitate, calitatea finisajelor, conforul la condus, utilitate, consum, fiabilitate, service, costuri de intretinere Passat-ul ramane pe primul loc iar noul Golf isi pastreaza o constanta in locul al treilea in clasament.

    In fapt, primele 15 pozitii sunt ocupate doar de modele Volkswagen si Audi, fapt ce spune foarte mult despre atasamentul nemtilor fata de aceste 2 marci.

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.