.
  • 'Suflet de copil' - spectacol muzical-coregrafic oferit de Centrul de Zi 'Danut' din Brosteni



    Duminica, 28 iunie 2009, incepand cu ora 17:00, la Galeriile de Arta din Focsani , copiii Centrului de Zi 'Danut' din Brosteni au sustinut un extraordinar spectacol muzical-coregrafic intitulat generic 'Suflet de copil'. Spectacolul a fost organizat pentru a celebra 3 ani de la infiintarea centrului si pentru a aduce o multumire tuturor persoanelor de bine care au sprijinit aceasta organizatie in tot acest timp.


    CENTRUL DE ZI “DANUT”

    este deschis in memoria lui DANUT NOROCEA si functioneaza langa parohia 'Sf. Gheorghe' Brosteni ,cu binecuvantarea P.S Parinte Episcop Epifanie si este acreditat din anul 2007 de Comisia de Acreditare a Furnizorilor de Servicii Sociale Vrancea conform OG.68/2003.

    SCURT ISTORIC
    Pana la aceasta data activitatea a fost sustinuta de catre noi, initiatorii si de persoane cu suflet mare din judet si tara care au contribuit cu donatii materiale si financiare si cu mici subventii de la bugetul local. Activitatea se desfasoara in sistem de voluntariat fiind asigurata de o echipa cu o vasta experienta didactica si cu disponibilitate afectiva: invatatori, profesori de muzica, profesori coregrafie, profesori de franceza, educator, psihologi, preot, asistent medical, contabil, elevi si studenti. Promovarea alternativelor educationale, a interventiilor recuperatorii-terapeutice si instructiv-educative, precum si asigurarea unui cadru ambiental si emotional pozitiv au condus la restructurarea personalitatii, la diminuarea gradelor de deficienta, la cresterea stimei de sine si la cresterea randamentului scolar.
    Aptitudinile artistice ale unor copii ne-au permis sa infintam la nivelul centrului o echipa de dans ,un grup vocal–instrumental care abordeaza diferite genuri de muzica
    Datorita activitatilor desfasurate si a numarului mare de beneficiari, spatiul actual al centrului este insuficient. Astfel ne-am propus sa construim o sala multifunctionala carea ar avea rol atat de sala de lectura, cat si pentru activitatile artistice.

    PENTRU A FINALIZA ACEST PROIECT IN SPRIJINUL COPIILOR CU CES AVEM NEVOIE DE GENEROZITATEA DVS. NUMELE SI GESTUL DVS. VOR RAMANE VESNIC INSCRISE IN MINTEA SI IN SUFLETUL NOSTRU . VA MULTUMIM !

    ACTIVITATI SI SERVICII OFERITE
    Activitati instructiv educative:
    * program educational
    * sprijin in efectuarea temelor
    * alfabetizare,terapie cognitiva si educationala ,initiere si utilizare computer, terapie ocupationala..
    Socializare, incluziune scolara si sociala:
    * asistenta si suport social (alimente,rechizite scolare, etc)
    * eliminarea sentimentelor de inferioritate si frustrarilor.
    * ridicarea stimei de sine

    Activitati artistice:
    * grup vocal cu participarea la diferite evenimente cultural-artistice si religioase la nivel local,judetean si national
    * miniteatru,dramatizari povesti, scenete, teatru de papusi;
    *formatie de dans popular
    *cerc de pictura si tapiserie,etc.
    TOATE SERVICIILE SUNT ACORDATE GRATUIT.



    Desfasuram activitati in parteneriat cu diferite institutii de invatamant si cultura si binefacere atat la nivel local, judetean, cat si national. Parteneriatele cu scolile, Ateneul Popular, Teatrul Municipal, Filiala de Cruce Rosie, Biblioteca judeteana, se materializeaza prin participari la concursuri , expozitii, spectacole.

    GRUPUL TINTA
    Grupul tinta este alcatuit din 35 de copii cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani,copii cu cerinte educative speciale ,dar si copii cu rezultate bune la invatatura ce provin atat din familii naturale, extinse, monoparentale dar si din familii tip plasament.
    Activitatile se desfasoara pe centre de activitate in sistem " Step by step ", cu programe individualizate pe copil.

    Centrul de Zi "Danut" are ca scop principal furnizarea de servicii sociale si psihopedagocice celui mai vulnerabil segment al populatiei - copiii.

    Pornind de la premisa ca fiecare copil este UNIC si are un potential latent, prin activitatile noastre am incercat si reusit sa le descoperim.


    Va invitam sa ne vedeti !







    Brosteni-Vrancea
    Parohia “Sfantul Gheorghe”
    Centrul de zi,,DANUT”
    Tel.0237676022;0721367625
    Site:www.centruldanut.org
    Mail:centrul.danut@yahoo.com
    Cod fiscal :7765981
    Cont :RO69.CRCO.4040.0108.0300.4333
    Deschis la Banca Cooperatista Putna Focsani-Punct de lucru Odobesti
    Mai multe detalii despre centru gasiti aici.


1 comentarii:

  1. Anonim says:

    mie dor de centru.mie dor de doamna preoteasa.aw opservat ca mai nimeni nu stie de ce s-a infiintat centrul dar din respect pentru doamna preoteasa n-am sa zic nimic. P.S.daca se va uita doamna preoteasa sa stie ca boeru briana a dat comentariul.

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.