.
  • Opel devine mai eficient și mai solid

    • Nou-înființatul Opel Group reflectă domeniul extins al activităților europene
    • De acum, echipa de conducere Opel va administra afacerile europene ale General Motors, inclusiv Rusia, prin Opel Group
    • Opel Group își asumă responsabilitatea economică pentru toate brandurile GM din Europa
    • Adam Opel AG se bucură de o bază financiară mai solidă
    • Fără efect asupra raportului trimestrial european
    • Drepturile angajaților la co-determinare, garantate prin contract




    Rüsselsheim. Opel își îmbunătățește structura organizatorică: începând cu 1 iulie 2014, nou înființatul Opel Group își asumă întreaga responsabilitate pentru business-ul General Motors în Europa. Prin această nouă entitate, compania agreghează atât responsabilitățile față de Opel/Vauxhall, precum și în ceea ce privește celelalte operațiuni GM în Europa, inclusiv Rusia. Condus de Dr. Karl-Thomas Neumann, consiliul de administrație al Opel Group, care este aproape identic cu cel al consiliului de administrație al Adam Opel AG, va conduce afacerile europene ale GM. Noua entitate, similară Adam Opel AG, va avea baza în Rüsselsheim.

    Cu această schimbare organizațională, Opel Group va prelua, de asemenea, responsabilitatea economică pentru toate brandurile GM din Europa. Prin urmare, Adam Opel AG va fi în măsură să își consolideze baza financiară. Activitatea operativă a Adam Opel AG nu este afectată de această reorganizare.

    Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO al consiliului de administrație al Opel Group GmbH: "Astăzi, noi suntem mai mult decât Opel/Vauxhall. Cu Opel Group, ne-am aliniat organizația și entitatea juridică în Europa cu operațiunile de afaceri. Ne eficientizăm procesele de luare a deciziilor și ne creștem eficiența. Pe scurt: această reorganizare este un pas important în punerea în aplicare a planului nostru  de afaceri DRIVE! 2022 și încă un semn de încredere din partea companiei mamă, GM". Până în 2022, compania își propune să câștige cotă de piață de 8 la sută în Europa și să-și crească marja de profit la 5 la sută, să îmbunătățească și mai mult calitatea produselor, precum și gradul de satisfacție al clienților și angajaților.

    Drepturile angajaților la co-determinare sunt garantate prin contract, în noua structură organizatorică. Dr. Wolfgang Schäfer-Klug, președinte al General Works Council: "Ne-am asigurat că dreptul la co-determinare este asigurat în aceeași măsură, indiferent de schimbările organizaționale." Cu privire la fondarea Opel Grup, cu cei aproximativ 100 de angajați, Dr. Schäfer-Klug a spus: "Suntem fericiți că poziția Opel a fost consolidată și mai mult. Din punctul de vedere al Opel, reorganizarea afacerii europene oferă mai multe oportunități pentru creștere economică și ocuparea forței de muncă."
    Noul Opel Group este o mărturie a cât de important a devenit Opel pentru General Motors. Conducerea Opel a preluat numeroase responsabilități GM în Europa în ultimii doi ani. Printre acestea se numără întreaga responsabilitate pentru piață în creștere din Rusia și fabricarea planificată pentru Buick (SUA) și Holden (Australia și Noua Zeelandă).


    Sursa: Opel Romania 



    marti, 22 iulie 2014, ora 10:02

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.