.
  • Gama Opel, în serviciul Turului Ciclist al Sibiului

    • Opel, pentru a treia oară mașina oficială a Turului
    • Modele Opel deservesc evenimentul de sub egida Uniunii Cicliste Internaționale
    • Franco Pellizotti, la linia de start



    Sibiu. Mâine debutează cea de-a patra ediție a Turul Ciclist al Sibiului, competiție încadrată de către UCI la categoria 2.1 și una dintre cele mai importante în regiune. 22 de echipe (pro-continentale, continentale și naționale) se vor întrece între 17 și 20 iulie de-a lungul a 501 kilometri. Rutierul cu cel mai bun timp general își adjudecă tricoul galben al Turului. Au confirmat prezenta două echipe Pro continentale, Androni Giocatolli (Italia) și CC Polsta (Polonia) și 18 continentale, printre care și Tușnad Cycling Team. Androni Giocatolli aliniază la start 5 dintre cei 7 rutieri care au luat parte la Giro d'Italia  2014. Liderul echipei va fi cățărătorul Franco Pellizotti, ciclist cu rezultate notabile în marile competiții europene.

    Pe parcursul celor patru etape, mașinile Opel vor asigura buna funcționare logistică a evenimentului, rutierii fiind însoțiți la drum de Antara, Insignia alături devarianta sa Country Tourer, modele Astra în diverse variante de caroserie (sedan, hatchback, 3 uși GTC), ca și versiunea sportivă, OPC. Și monovolumele și au rolul lor în cadrul Turului, Meriva și Zafira Tourer fiind prezente. Reprezentantul gamei de comerciale ușoare Opel, modelul Movano, va asigura susținerea la categoria grea de acțiuni.

    Turul Ciclist al Sibiului debutează pe 17 iulie cu un prolog, proba defășurându-se sub forma unui contratimp individual de 2,3 km în centrul vechi al orașului. Turul Ciclist al Sibiului este organizat de Clubul Sportiv Sibiu Sport Project în colaborare cu Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.
    Opel și partenerul său din Sibiu, Autohaus Huber, sunt parteneri auto ai evenimentului.


    Sursa: Opel Romania


    joi, 17 iulie 2014, ora 13:58

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.