.
 • Studiu super sport pentru Salonul Auto de la Geneva: Opel Astra OPC EXTREME

  Rüsselsheim. Opel va dezvălui un model cu adevărat super-sport la a 84-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva (6 - 16 martie). Studiul urmează tradiția conceptului Astra OPC X-treme prezentat în 2002. Atunci, ca și acum, o mașină reală de curse şi-a găsit drumul de pe circuit pe drumurile publice. În timp ce modelul OPC X-treme roșu de acum 12 ani a rămas un specimen singular, noul EXTREME, în culorile motorsport tipice Opel, va fi baza pentru o serie limitată care va intra în producţie. Acest OPC EXTREME va fi cel mai rapid Astra ce poate circula pe drumurile publice construit vreodată, consecvent motto-ului Opel Performance Center, “OPC. Pasiune pură”.

  Opel Astra OPC Extreme este un derivat direct al modelului Astra OPC Cup prezent în Nürburgring Endurance Championship (VLN) - și este legal pentru drumurile publice! Componentele de carbon de calitate ridicată reduc greutatea în comparație cu varianta Astra OPC 280 CP lansată în 2012. O structură de siguranță integrată, scaune de curse și centurile de siguranță în șase puncte înseamnă că Extreme vine echipat pentru pista de curse.

  Coupe-ul sport OPC EXTREME dispune de tehnologie de curse fără compromisuri, dar poate fi utilizat pe drumurile publice - inclusiv pentru un ocol ocazional la Nürburgring Nordschleife. Acolo s-a născut ideea pentru Astra OPC extreme, la Opel Performance Center, ce se află chiar lângă pista legendară. Fie ca este vorba Corsa OPC, Astra OPC sau Insignia OPC - toate vedetele sportive Opel trebuie să parcurgă cu succes teste extinse şi un program de anduranţă solicitant de 10.000 km în cele mai dificile condiții pe Nordschleife.


  Sursa: Opel Romania   luni, 3 februarie 2014, ora 09:21

0 comentarii:

Leave a Reply

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.