.
  • Vauxhall devine partener FC Liverpool




    Luton/Rüsselsheim. Vauxhall Motors extinde portofoliul sponsorizărilor în fotbalul din Marea Britanie, devenind oficial partenerul auto al Football Club Liverpool. Colaborarea se va desfășura până la sfârșitul sezonului 2015-16 și a debutat la meciul de acasă cu Everton, pe 28 ianuarie 2014, câştigat de Liverpool cu 4-0.

    "Vauxhall Motors s-a bucurat de mare succes în ultimii trei ani, ca urmare a sponsorizărilor echipelor din Home Nations", a spus Președintele și Directorul General Vauxhall, Duncan Aldred. El a continuat: "Acestă nouă sponsorizare interesantă va beneficia, fără îndoială, de experiența pe care am câștigat-o în fotbalul internațional și așteptăm cu nerăbdare  perspectiva unui parteneriat cu un astfel de club de iconic precum FC Liverpool."

    Ian Ayre, Chief Executive FC Liverpool, a declarat: "Suntem încântaţi să urăm bun venit la bord Vauxhall ca partener al FC Liverpool. Ei au o experienţă foarte credibilă în fotbal și o reputație în activităţile de sponsorizare."

    Vauxhall este partenerul principal al echipelor naționale și asociațiilor de fotbal din Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Mai mult decât atât, Opel, brandul înrudit al Vauxhall, sprijină cluburi europene de top, cum ar fi Borussia Dortmund și Bayer 04 Leverkusen (Germania) , Petrolul Ploiești (România), Galatasaray Istanbul (Turcia) sau Feyenoord Rotterdam din Olanda.


    Sursa: Opel Romania


    luni, 3 februarie 2014, ora 09:27 

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.