.
  • Dan Ammann, nominalizat pentru presedinte al Consiliului de Supraveghere al Opel




    Detroit / Rüsselsheim. Președintele GM, Daniel Ammann , 41 de ani, a fost nominalizat pentru a îi urma lui Steve Girsky, membru în Consiliul de Administraţie GM, în calitatea de președinte al Consiliului de Supraveghere al Opel (Opel Supervisory Board - OSB), sub rezerva alegerii sale de către OSB la o întâlnire ce va fi programată în scurt timp. 

    Girsky, 51 de ani, ​​a fost numit președinte al OSB în noiembrie 2011. CEO-ul GM, Mary Barra, l-a lăudat pe Steve Girsky pentru munca sa dedicată și remarcabilă: “Steve a condus planul de redresare al GM pentru Europa, care a pus operațiunile din regiune pe traiectoria spre profitabilitate Dan Ammann va menține acest curs - cu scopul clar de o atinge până la jumătatea deceniului.”

    Ammann a spus că a salutat oportunitatea: “Sunt nerabrador să construiesc pe fundamentul solid la stabilirea căruie Steve Girsky a contribuit în calitate de Președinte al Consiliului de Supraveghere al Opel. Opel/Vauxhall este un factor cheie în strategia GM de a câștiga la nivel global și vom lucra împreună pentru a dezvolta Opel/Vauxhall mai departe.”

    Girsky a oferit cuvinte similare de încurajare: "Sunt mândru de ceea au realizat GM și Opel/Vauxhall. Această echipă este unită în angajamentul său de a construi pe temelia pe care am stabilit-o.” Girsky, fost Vicepreședinte Corporate Strategy, Business Development şi Global Product Planning, s-a mutat într-un rol de consilier senior al GM în decembrie anul trecut. El va rămâne în Consiliul de Administrație GM.


    Sursa: Opel Romania 


    marti, 28 ianuarie 2014, ora 10:26

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.