.
  • Noul CEO al GM, Mary Barra, vizitează Opel în Rüsselsheim

    • Prima vizită în străinătate în calitate de CEO GM
    • Consolidează angajamentul GM faţă de a Opel şi anunţă încă un model la Russelsheim
    • I s-a alăturat noul Preşedinte GM, Dan Ammann, nominalizat pentru președinţia  Consiliului de Supraveghere al Opel



    Rüsselsheim. Mary Barra a făcut prima ei vizită în străinătate în calitate de nou CEO al GM la sediul Opel, unde s-a întâlnit cu angajații, a vizitat uzina de asamblare și a vizitat Centrul Internaţional pentru Dezvoltare Tehnică (ITDC).

    Barra a fost alături de către noul președinte al GM, Dan Ammann, care a anunțat că a fost nominalizat pentru a-i urma lui Steve Girsky în calitate de președinte al Consiliului de Supraveghere al Opel.


    "Sunt foarte bucuroasă că am șansa de a mă întâlni cu angajații noștri de aici", a declarat Barra, care a devenit CEO-ul GM pe 15 ianuarie 2014. "M-am gândit că este foarte important să consolidez personal angajamentul GM faţă de Opel, importanța sa pentru companie și nevoia de a ne accelera progresul. Am, de asemenea, plăcerea de a confirma că vom adăuga un alt model la fabrica noastră Rüsselsheim." Din motive care ţin de competiţie, compania nu este în poziția de a dezvălui detalii la acest moment.


    "Cu Dan Ammann nominalizat pentru a-i urma lui Steve Girsky în calitate de președinte al Consiliului de Supraveghere al Opel și cu K. T. Neumann la conducerea echipei Opel, sunt convinsă că ne putem atinge obiectivul în Europa până la mijlocul deceniului", a adăugat ea.


    Barra a menționat că GM investeşte 4 miliarde de euro în Germania și Europa până în 2016, ceea ce va ajuta la aducerea a 23 de noi modele și 13 motoare noi pe piaţă."Trebuie să rămânem concentraţi asupra clientului și asupra livrării pe piaţă a unor produse de calitate, inovatoare într-un mod consistent și susținut", a spus ea . "Acesta este modul în care vom câştiga aici și în întreaga lume ."


    CEO-ul Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann, a declarat că echipa Opel a fost încântată să-i găzduiască pe Barra și Ammann: "Suntem onoraţi că Mary și Dan au ales Opel ca prima destinaţie GM vizitată în afara Detroit-ului, sediul central al companiei. Acest lucru consolidează pentru noi toți importanța Opel pentru GM și sprijinul pe care va continua să îl primească pe drumul pe care am pornit pentru a readuce măreţia Opel și a produselor sale."


    Sursa: Opel Romania 


    marti, 28 ianuarie 2014, ora 10:00

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.