.
 • Bryan Adams prezintă Opel ADAM

  Opel începe o colaborare creativă cu fotograful şi cântăreţul rock canadian  Rüsselsheim. Opel ADAM va fi readus în lumina reflectoarelor şi, în plus, acest lucru va fi realizat de către un superstar internaţional. Compozitorul şi cântăreţul rock canadian nu este doar un muzician extraordinar, ci şi un fotograf respectabil. În studioul său din Berlin, artistul fotografiază campionul personalizării pentru un calendar denumit „ADAM by Bryan Adams”. În plus, Bryan Adams a creat un model ADAM conform propriului său design artistic – cu aspect de camuflaj.  Pe data de 23 ianuarie, rezultatele vor fi prezentate în cadrul unui vernisaj la Muzeul Haus der Kunst din München şi vor fi expuse până la data de 26 ianuarie. Modelul cu aspect de camuflaj „ADAM by Bryan Adams” va fi lansat într-o serie de zece autovehicule, ediţie limitată, iar sumele obţinute vor fi donate Fundaţiei Bryan Adams, care are grijă de oameni nevoiaşi din întreaga lume.

  Tina Müller, Chief Marketing Officer, care a fost prezentă la şedinţa foto din Berlin, este încântată de această colaborare: „Suntem fericiţi să avem alături un asemenea artist. Aceasta este fotografia auto aşa cum nu a mai fost niciodată şi, ceea ce este surprinzător, vine din partea Opel. Marca va folosi motivele în comunicarea privind modelul ADAM în diferite moduri. Această campanie va oferi multe subiecte de discuţie – iar acesta este doar unul dintre elementele prin care dorim ca brandul noastru să fie perceput ca o marcă lifestyle din ce în ce mai modernă.

  Bryan Adams s-a distrat pe cinste cu acest proiect şi afirmă: „Cu Opel ADAM totul este posibil.”

  Ca motiv creat de Bryan Adams, Opel ADAM se alătură celor mai remarcabile şi faimoase modele din lume. Canadianul i-a avut deja ca modele în faţa aparatului foto pe Amy Winehouse, Michael Jackson şi Dustin Hoffman. Cu ocazia jubileului de aur, Bryan Adams a fost ales să realizeze un portret al reginei Elisabeta a II-a – reprezentând astăzi desenul de pe un timbru canadian.

  Modelul Opel ADAM a fost lansat la începutul anului, iar în prezent inspiră experţii şi clienţii cu apariţia sa neconvenţională şi tehnologia revoluţionară. Juriul care acordă renumitele premii red dot pentru design confirmă faptul că ADAM face o impresie bună ca obiect de design. Recent, modelul ADAM a convins cititorii Auto Zeitung pentru a doua oară consecutiv şi a primit premiul „Auto Trophy 2013” la categoria autovehicule de oraş.

  Modelul ADAM se află, de asemenea, în topul a tot ceea ce înseamnă conectivitate. Sistemul de infotainment IntelliLink reprezintă principala atracţie. Acesta face ca autovehiculul fabricat în Eisenach să fie cel mai bine conectat autovehicul de mici dimensiuni: sistemul este compatibil cu smartphone-urile cu sistem de operare iOS şi Android; este compatibil şi cu aplicaţia Siri Eyes Free pentru iPhone.

  În plus, modelul urban oferă o explozie de inovaţii suplimentare, elemente caracteristice până acum doar autovehiculelor din clasa premium. Asistentul la parcare automat, volanul încălzit, asistentul pentru unghi mort şi suportul pentru biciclete Flex-Fix complet integrat – disponibil exclusiv la Opel – sunt dotări unice în acest segment.


  Sursa: Opel Romania 


  luni, 6 ianuarie 2014, ora 08:40

0 comentarii:

Leave a Reply

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.