.
  • Acum pe eBay: ADAM proiectat de Rossi, Campionul Mondial la MotoGP

    • Creaţia lui Valentino Rossi şi a designerului Aldo Drudi licitată pentru un proiect pentru zone defavorizate susţinut de Opel
    • Fondurile strânse vor fi donate Fundaţiei Spitalului pentru Copii Meyer – Meyer O.N.L.U.S. din Florenţa, Italia




    Rüsselsheim. Un autovehicul mic pentru o cauză mare. Pe 17 decembrie a fost lansată pe eBay licitaţia „Opel ADAM & Vale for charity”. Fondurile strânse în licitaţie vor fi donate Fundaţiei Spitalului pentru Copii Meyer – Meyer O.N.L.U.S. din Florenţa, Italia. Autovehiculul unic şi neconvenţional a fost realizat în trei luni de ambasadorul mărcii Opel Valentino „Vale” Rossi şi designerul vedetă Aldo Drudi. Aldo Drudi a reproiectat exteriorul şi interiorul, care este dotat acum cu piele Dainese. La fel de vizibilă este influenţa creativă a lui Valentino Rossi. Vedeta campionatului MotoGP, care este cunoscut şi după porecla sa, „Doctorul”, şi-a pus amprenta asupra campionului personalizării prin numeroase idei. Astfel, de exemplu, numărul de concurs al lui Rossi, 46, decorează exteriorul în culori fosforescente, în timp ce pe capotă apare semnătura sa.

    Valentino Rossi este încântat să facă parte din acest proiect. „Sunt foarte fericit că autovehiculul arată atât de bine şi sper să pot participa şi la alte proiecte: împreună putem face multe pentru a ajuta fundaţia spitalului pentru copii Meyer O.N.L.U.S.”, declară Rossi.

    Spitalul pentru copii Meyer O.N.L.U.S oferă o abordare distinctă, care se concentrează pe copil şi pe bunăstarea lui şi în acelaşi timp pune accentul pe mai multe activităţi care asigură condiţii pentru şederea copilului şi a familiei sale în spital. Spitalul primeşte cu căldură iniţiativa „Opel ADAM & Vale for Charity”. Tommaso Langiano, Director General al Spitalului Universitar Meyer şi Preşedinte al Fundaţiei Meyer spune: „Opel, împreună cu Valentino Rossi şi Aldo Drudi au dat dovadă de generozitate, fapt pentru care le transmitem din inimă recunoştinţa noastră. Fondurile vor fi folosite pentru activităţile din sala noastră de jocuri, unde copii se pot juca, pot participa la lecţii şi învăţa să citească ajutaţi de educatori profesionişti.”

    Pentru a vedea licitaţia pentru modelul „ADAM & Vale for charity” accesaţi http://www.meyer.it/adam46/. Pentru a vedea ce fonduri au fost strânse sau pentru mai multe informaţii despre spitalul pentru copii Meyer O.N.L.U.S., accesaţi: http://www.meyer.it/.  



    Sursa: Opel Romania


    luni, 6 ianuarie 2014, ora 08:28

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.