.
  • Debutul mondial al Opel ADAM Black Link şi White Link în cadrul Salonului auto IAA

    • Conectivitate optimă şi călătorii cu stil la bordul modelelor speciale ADAM
    • Dotări standard: sistemul de infotainment IntelliLink şi funcţia de comandă vocală Siri Eyes Free
    • Aspect personalizat, tipic smartphone-urilor, cu contrast alb-negru
    • Îmbinarea tehnologiilor ultramoderne şi a designului curat, inspirat din domeniul tehnic


    Rüsselsheim/Frankfurt. Opel ADAM nu este doar campionul individualizării, ci şi cel mai bine conectat autovehicul de dimensiuni mici de pe piață. Acest lucru este demonstrat din nou de noile modele speciale ADAM Black Link şi ADAM White Link, care sunt echipate standard cu sistemul de infotainment IntelliLink şi funcţia de comandă vocală Siri Eyes Free. Cele două modele noi îşi fac debutul în cadrul Salonului Auto Internaţional (IAA) de la Frankfurt, la standul Opel D09 aflat în Sala 8, între 12 şi 22 septembrie. Aceasta este continuarea prototipului ADAM cu Siri Eyes Free, prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva în primăvara acestui an, ce a avut un succes uriaş. Fiind produse într-o ediţie limitată, de 2.000 de unităţi, variantele ADAM Black Link şi White Link reflectă aspectul tipic al smartphone-urilor în negru sau alb, având accente din aluminiu periat. Astfel, acestea reprezintă un amestec perfect între tehnologiile ultramoderne de infotainment şi conectivitate cu un design curat, inspirat din domeniul tehnic.

    „Modelele ADAM Black Link şi ADAM White Link evocă un smartphone sofisticat pe roţi”, a declarat Tina Müller, Vicepreşedinte şi Director de Marketing Opel. „Începând cu ultima perioadă a toamnei acestui an, acestea vor include ca dotări standard sistemul de infotainment IntellLink inteligent de la Opel şi funcţia de comandă vocală Siri Eyes Free, alături de un design extrem de special, inspirat de un smartphone. ADAM îmbină în mod neconvenţional tehnologiile inovatoare şi nenumăratele posibilităţi de personalizare ce nu sunt disponibile nicăieri altundeva în aceeaşi măsură. Odată cu aceste modele noi, autovehiculul nostru elegant de oraş demonstrează încă o dată că este cel mai bine conectat autovehicul de dimensiuni mici şi un campion al individualizării în acelaşi timp.”

    Şoferii ADAM ce au un iPhone compatibil cu iOS 6 - sau o versiune ulterioară - pot activa confortabil şi în siguranţă funcţia Siri Eyes Free cu ajutorul comenzilor de pe volan şi o pot utiliza cu ajutorul comenzilor vocale în timp ce ţin mâinile pe volan şi privirea la drum.

    Divertisment şi navigaţie cu Siri Eyes Free şi Opel FlexDock
    Pentru a activa aplicaţia Siri în mod Eyes Free şoferii trebuie să îşi conecteze iPhone-ul la IntelliLink prin Bluetooth şi apoi să apese butonul de activare a comenzii vocale de pe volan. Aplicaţia Siri Eyes Free poate fi activată şi în timp ce în fundal funcţionează alte aplicaţii, precum BringGo Navigation.  În acest interval muzica şi informaţiile transmise de sistemul de navigaţie sunt dezactivate. Prin Siri Eyes Free sunt disponibile următoarele funcţii cu comandă vocală:
    • Iniţializarea apelurilor către contactele memorate
    • Redarea pieselor din Biblioteca iTunes şi comutarea între surse diferite de muzică, precum radio şi iPod
    • Ascultarea, compunerea și trimiterea unui iMessage sau sms către un număr de telefon sau contact salvat
    • Accesarea calendarului și adăugarea întâlnirilor
    • De asemenea, Siri Eyes Free răspunde la întrebări precum rezultatele competiţiilor sportive sau datele sărbătorilor legale. Pentru reducerea la minim a distragerii atenţiei de la trafic şi sporirea siguranţei, ecranul iPhone-ului rămâne stins.
    Datorită aplicaţiei Siri Eyes Free, chiar şi navigaţia cu Apple Maps este o joacă de copii. Obiectivele, adresele şi destinaţiile pot fi introduse vocal, fără să fie necesar ca şoferul să privească ecranul IntelliLink.  Harta este afişată pe ecranul iPhone-ului aşezat pe staţia de andocare FlexDock de la Opel. Şoferii beneficiază de acces deplin la Siri Eyes Free datorită staţiei de andocare pentru smartphone, FlexDock, de pe panoul de instrumente al modelelor ADAM Black Link şi White Link. Astfel aceştia pot întreba chiar şi cât de aproape sunt de destinaţie. Alt avantaj al Opel FlexDock îl reprezintă faptul că acesta reîncarcă automat iPhone-ul aflat în staţia de andocare, astfel încât bateria nu se descarcă.

    Sistemul de infotainment Opel IntelliLink include un ecran tactil color de 7 inch şi aplicaţia Tune-in pentru recepţia globală a posturilor de radio, aplicaţia de navigaţie BringGo şi Stitcher, o aplicaţie prin care puteţi accesa podcast-urile şi emisiunile de radio online din întreaga lume. Sistemul de infotainment este compatibil şi cu dispozitivele cu software Android.  Astfel, Opel ADAM este autovehiculul de dimensiuni mici cel mai intuitiv şi inteligent conectat de pe piaţă. Atracţia unică exercitată de acesta este confirmată şi de utilizarea sa în viaţa reală: cel mai recent test multimedia efectuat de revista germană de specialitate Auto Bild (numărul din 2 august 2013) declară modelul ADAM cu sistem IntelliLink ca fiind câștigătorul net în faţa a 13 concurenţi.

    Tehnologie ultramodernă împachetată în design inspirat din domeniul tehnic, în alb şi negru
    Tehnologia şi designul ultramoderne, inspirate din universul iPhone-urilor, sunt reflectate în aspectul modelelor speciale ADAM Black Link şi White Link. Culorile caroseriei modelului ADAM sunt I’ll be Black sau Saturday White Fever. Contrastele puternice faţă de restul caroseriei sunt asigurate de carcasele oglinzilor exterioare, cu aspectul şi culoarea specifice aluminiului periat, precum şi de bara grilei radiatorului cu emblema Opel în acelaşi finisaj, precum şi de geamurile spate fumurii şi jantele de 18 inch cu design Twister şi cleme asortate. Spoilerul de acoperiş standard, negru sau alb lăcuit, este un element ce atrage atenţia, alături de luminile diurne cu tehnologie led şi lămpile spate cu LED-uri, cu formă caracteristică. Răspunsul direct al şasiului sport agil, dotare standard, garantează distracţia la volan.

    La interior, scaunele, instrumentele şi aplicaţiile prelungesc schema cromatică din exterior. Toţi ocupanţii modelului ADAM Black Link se bucură de confortul pernelor pentru scaune OCIO Morrocana de culoare neagră. În timp ce consola centrală şi panoul de instrumente sunt tot de culoare neagră, ornamentele portierelor, torpedoul, măciulia schimbătorului îmbrăcată în piele şi maneta frânei de mână creează un contrast, prin combinaţia albului strălucitor şi griului Sky Cool inspirat din domeniul tehnic.  Versiunea White Link este diferită, având propria schemă cromatică: scaunele OCIO Morrocana de culoare albă strălucesc, precum şi elementele panoului de instrumente şi consolei centrale.
    Modelele ADAM Black Link şi ADAM White Link, cu tehnologii inovatoare, designul specific inspirat de smartphone-uri şi echipamente standard cuprinzătoare pot fi comandate începând din ultima parte a toamnei acestui an.  


    Sursa: Opel Romania


    marti, 3 septembrie 2013, ora 10:19

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.