.
  • Primul program "Mini-Rabla", debutul platformei "Rableparcate.ro"


    Bucureşti. “Vino cu masinuta ta si pleacă la joacă cu un Opel” este mesajul pe care partenerii mărcii din București l-au transmis copiilor care au vizitat împreună cu părinții lor showroom-urile de Ziua Copilului. Astfel, initiativa “Mini-Rabla” a fost primul program de acest gen dedicat copiilor, prin care cei care și-au adus mașinuța stricată au putut pleca la joacă cu un Opel nou. Peste 200 de machete şi-au găsit proprietari prin acest program de schimb.



    “În programul de casare, unde este vorba de o importantă nouă investiție, decizia se ia după mult timp de reflecţie. De Ziua Copilului am venit însă în întâmpinarea celor pentru care astfel de calcule nu au rost, îşi doresc o maşinuţă nouă pentru că cele de acasă au ieşit de pe lista de preferinţe” a declarat Cristi Sandu, Sales Manager Opel România. 

    Mașinuţele de jucărie stricate aduse în showroom-urile din București vor servi şi ca material de promovare al platformei “RableParcate.ro”, care debutează la demararea programului naţional de casare. Opel a construit prima parcare virtuală din România dedicată celor care urmăresc procesul. Platforma se adresează atât proprietarilor de maşini vechi şi celor care îşi doresc un Opel nou în programul de casare, cât şi proprietarilor unei maşini casate care vor să achiziţioneze un Opel nou.

    Pe acest site, compania va comunica oferta comercială şi financiară din programul de casare 2013, oferind totodată un spaţiu de întâlnire între proprietarii de maşini eligibile în programul de casare şi cei care doresc să achiziţioneze un model Opel din oferta curentă. Toţi au şansa să câştige premii semnificative.
    Sursa: Opel Romania 


    luni, 10 iunie 2013, ora 12:13

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.