.
  • Plus X Award 2013: Opel păstrează titlul de cea mai inovatoare marcă

    • Opel a fost votat "Cel mai inovator brand", pentru a treia oară, după 2010 și 2012
    • Modele și tehnologii remarcabile au impresionat juriul internațional de experți
    • Un total de 21 de recunoaşteri pentru Cascada, ADAM, Mokka și Zafira Tourer
    • ADAM FlexFix, Cascada și Zafira BiTurbo votate "Cel mai bun produs 2013"

    Rüsselsheim / Köln. Opel este un lider în dezvoltarea de maşini şi tehnologii ce stabilesc trenduri, și din nou marca a fost desemnată “cel mai inovator brand” în domeniul produselor auto în cadrul ceremoniei Plus X Award din Köln. Producătorul de automobile a câştigat prestigiosul premiul de inovare pentru a treia oară din 2010, apărându-şi cu succes titlul de anul trecut.

    După ce a acordat deja numeroase premii în luna februarie pentru Opel ADAM, Cascada și Mokka, juriul internaţional a dat Opel alte opt premii: noul model decapotabil Cascada a impresionat juriul cu acoperişul din material de înaltă calitate și portbagajul bine conceput, punctând în categoriile de Înaltă Calitate, Ușurință la utilizare și Funcționalitate, în timp ce sistemele de siguranță activă au primit o distincție pentru Funcționalitate. Scaunele Opel, certificate de Aktion Gesunder Rücken eV (Asociaţia Pentru un Spate Sănătos), se disting prin ergonomia lor excelentă; Zafira Tourer BiTurbo a primit Premiul X Plus pentru Înaltă Calitate, Ușurință la utilizare și Funcționalitate. Acest lucru înseamnă că Opel a avut un total de 21 de titluri Plus X Award în acest an. În afară de cele de mai sus, Cascada, Zafira Tourer BiTurbo și sistemul de transport biciclete FlexFix al ADAM s-au evidenţiat în categoriile lor ca "Cel mai bun produs al anului 2013."

    "Suntem mândri că am fost votaţi din nou drept cea mai inovatoare marcă de către experții Plus X Award", a declarat directorul de marketing Opel, Andreas Marx, la evenimentul de gală ce a avut loc la The New Yorker | DOCK.ONE. "Acest rezultat arată că noile noastre modele și tehnologii sunt întâmpinate cu entuziasm de durată și sunt capabile să treacă testul în toate privințele: şi în cazul experților, și în cel al clienților noștri."

    În fața unui public de peste 300 de invitaţi din industrie și comerț, precum și personalități din societate, mass-media și politică, juriul a dat verdictul în cadrul celei de-a zecea ediţie Plus X Award. Ei au avut de ales din mai mult de o mie de produse din domenii precum tehnologie, sport şi lifestyle, iar cele mai bune au fost premiate cu premiul pentru inovație la nivel internațional. Oaspeții au avut deja posibilitatea de a experimenta calitatea modelelor Opel în drumul lor spre Gala - Opel Cascada și Opel Mokka au fost folosite pentru serviciile de transfer. Opel a expus, de asemenea, concepte senzaţionale pentru viitor, cum ar fi mini-crossover-ul urban cu trei uşi ADAM ROCKS și vehiculul RAK e cu emisii zero.


    Sursa: Opel Romania


    luni, 10 iunie 2013, ora 12:37 

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.