.
  • Nouă aplicaţie pentru iPad cu un star numit Opel ADAM




    Rüsselsheim. Opel ADAM App simplifică procesul de configurare a maşinii printr-o experiență de tip joc video. Personalizarea produsului este una dintre cele mai actuale tendințe din industria auto. Există literalmente milioane de configuraţii disponibile din care se poate alege, mult peste opțiunile standard prezentate de obicei în campaniile de marketing. Alegerea oferă clienţilor libertatea de a-și exprima preferințele, dar procesul de personalizare poate fi îndelungat și frustrant. Opel se confruntă cu provocarea de a reprezenta ADAM drept modelul cel mai personalizabil din segmentul său, aşă că a creat o aplicație care permite utilizatorilor să-şi configureze maşina de vis printr-o experiență app dinamică și amuzantă.

    Ca punct de plecare, utilizatorii primesc 50 de mașini diferite pre-personalizate de Opel, pe care le pot testa pe șosea, într-un scenariu virtual, în care maşina se conduce similar cu metoda din jocurile video. Odată fericit cu unul dintre modele, utilizatorul îl duce în configuratorul online pentru a-i continua personalizarea, ajungând la maşina de vis.

    Aplicaţia nu este numai utilă, este în primul rând antrenantă și distractivă. Ceea ce utilizatorii vor găsi deosebit de reconfortant este că face legatura dintre sistemele online de configurare auto cu rol informativ și experiența jocurilor video. Opel ADAM App este prezentă în ambele zone, prin combinarea de vizualizări 3D și 2D cu randări de interior și exterior, cât și aeriene, pe timp de noapte și panorame 360° pentru mașină și mediul din jurul său. În segmentul de jocuri video, utilizatorii deplasează maşina manevrând marginile iPad-ului, transformând tableta într-un volan virtual. Experienţa dinamică, în timp real este sporită de detalii realiste, care includ lumini față și spate pe timp de noapte, reflecții rim și turbo-boost. Pentru o călătorie și mai sofisticată, aplicația vine cu retina support și chiar posibilitatea de a alege coloana sonora şi a o remixa. Aplicația facilitează, de asemenea, comunicarea în social media, astfel încât utilizatorii pot discuta despre alegerea lor online cu prietenii.

    Opel Adam App a primit un răspuns extraordinar de la utilizatori, care o văd ca veriga lipsă dintre milioanele de opțiuni disponibile și acea unică maşină de vis.


    Sursa: Opel Romania


    luni, 10 mai 2013, ora 10:18

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.