.
  • Opel Cascada, disponibil în România


    Modelul Cabrio al Opel are un preţ de pornire de 22.820 Euro



    Bucureşti. La doar câteva luni de la prezentarea în premieră mondială de la Salonul Auto de la Geneva, Opel Cascada este disponibil şi în România. Modelul porneşte de la un preţ de 22.820  Euro cu TVA pentru varianta de motorizare 1.4 benzină şi include în dotările standard elemente precum ESP, computer de bord, proiectoare de ceata, stopuri LED sau airbag-uri frontale şi laterale faţă. Modelul cabrio este produs în Polonia, la Gliwice.

    Partenerii Opel din Bucureşti gazduiesc sâmbătă, 29 iunie, o acţiune de tip porţi deschise în cadrul căreia cei interesaţi pot vedea cel mai nou model al gamei.

    Opel Cascada este un autovehicul cu patru locuri elegant, cu o siluetă suplă şi acoperiş din material textil de înaltă calitate. Ţintind spre vârful gamei Opel, Cascada este o decapotabilă de dimensiuni medii nu numai prin dimensiunile sale (lungime: 4.696 mm; lăţime 2.020 mm cu oglinzile exterioare), dar şi prin alura sa, prin tehnologiile şi funcţiile premium pe care le oferă.

    Pentru crearea acoperişului din material textil al Opel Cascada au fost utilizate materiale de calitate superioară, alese de la furnizorii pentru cele mai prestigioase modele cabriolet premium. Structura acoperişului foloseşte componente din magneziu pentru a păstra greutatea redusă, iar geamul din spate este aliniat materialului textil într-o manieră de execuţie disponibilă pe modele roadster de lux. Cascada beneficiază de izolaţie fonică şi termică superioară, datorită unui strat special de fleece din poliester între stratul exterior şi capitonajul de la interior.

    Un mecanism electro-hidraulic activat printr-un comutator amplasat între scaunele din faţă deschide acoperişul în 17 secunde la viteze de deplasare de până la 50 km/h – modelul Cascada situându-se astfel printre referinţele în materie de acţionare a acoperişului. În plus, telecomanda cheii, utilizată pentru coborârea şi ridicarea acoperişului, este disponibilă standard pentru toate variantele Cascada.

    Opel Cascada asigură o experienţă de conducere precisă, datorită unei caroserii cu o rigiditate torsioonală excelentă, suspensiei faţă HiPerStrut şi sistemului de amortizare adaptivă FlexRide.  Dispozitivele de ghidare a centurii de siguranţă acţionate electric, tapiţeria din piele exclusivistă şi scaunele ventilate şi ergonomice, precum şi sistemele de siguranţă insesizabile şi vigilente fac viaţa soferului mai liniştită şi sigură.

    Cascada combină experienţa de conducere cu acoperişul coborât cu cea mai bună tehnologie dezvoltată de Opel. Aceasta include sistemul de iluminare frontală adaptivă (AFL+) cu până la 11 funcţii automate, cea de-a doua generaţie a camerei video frontale Opel Eye cu noile sale funcţii extinse (sistemul îmbunătăţit de recunoaştere a indicatoarelor rutiere şi avertizarea privind părăsirea benzii de rulare, noile sisteme de monitorizare a distanţei faţă de autovehiculul din faţă şi de avertizare privind o coliziune frontală), o cameră video pentru marşarier şi un sistem avansat de asistenţă la parcare, care facilitează manevrele de parcare, sistemul de asistenţă pentru monitorizarea unghiului mort lateral cu alarmă pe bază de ultrasunete, scaune ergonomice faţă, volan încălzit şi sistemul de asistenţă la pornirea în rampă.



    Structura extrem de rigidă a celulei pentru pasageri a Cascada este fabricată cu precădere din oţel de înaltă rezistenţă pentru cel mai redus grad de deformare şi cel mai mare spaţiu de supravieţuire posibil în condiţii de accident. Portierele include bare transversale din oţel de înaltă rezistenţă şi elemente de ranforsare pe linia mediană. Montanţii A care susţin parbrizul sunt fabricaţi din oţel carbon presat. În caz de răsturnare, barele de înaltă rezistenţă cu arcuri activate pirotehnic se declanşează automat în spatele scaunelor din spate. Aceste bare sunt activate şi în cazul altor impacturi severe – când sunt declanşate airbagurile – pentru a pregăti autovehiculul pentru eventualele impacturi secundare şi răsturnare. Scaunele din faţă sunt prevăzute cu tetiere active cu reglare în două direcţii şi dispozitive duble de pretensionare a centurii de siguranţă, chiar şi cele două scaune din spate având dispozitive de pretensionare a centurii de siguranţă.
    Opel Cascada este unul dintre cele mai recente modele dezvaluite din ofensiva de produs a Opel, care include modele precum Mokka sau ADAM. Până în 2016, compania va fi introdus pe piaţă nu mai puţin de 23 de modele noi.


    Sursa: Opel Romania 



    joi, 27 iunie 2013, ora 10:04

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.