.
  • Dr. Thomas Sedran preia conducerea Chevrolet şi Cadillac Europe


    ZURICH – Dr. Thomas Sedran (48) a fost numit în funcţia de Preşedinte şi Director General al Chevrolet Europe, începând cu 1 iulie 2013. Sedran a fost membru al Consiliului de administraţie Opel/Vauxhall, responsabil pentru operaţiuni, dezvoltarea afacerii şi strategii corporatiste din data de 1 aprilie 2012.



    „Având o experienţă de peste 20 de ani în domeniul auto, Thomas va reprezenta elementul cheie în conducerea afacerii şi strategia pe termen lung pentru succesul Chevrolet şi Cadillac în Europa”, a declarat Tim Lee, Vicepreşedinte GM Producţie globală şi Preşedinte Operaţiuni Internaţionale. „Îi mulţumim pentru activitatea de excepţie pe care a desfăşurat-o în cadrul Opel/Vauxhall şi pentru preluarea conducerii la Chevrolet şi Cadillac în Europa.”

    Sedran a declarat: „Aştept cu nerăbdare să preiau atribuţiile asupra celor două mărci GM emblematice la nivel global, Chevrolet şi Cadillac, aici, în Europa. În ultimii trei ani, Chevrolet a lansat sau îmbunătăţit 15 noi modele. Prin lansarea recentă a modelului Trax şi cea viitoare a Corvette Stingray, Chevrolet deţine unul dintre cele mai moderne portofolii din industrie. Cadillac pătrunde pe noi segmente, modelul ATS oferindu-ne posibilitatea de a câştiga clienţi noi pentru marcă.”

    Sedran va prelua conducerea de la Susan Docherty, care a hotărât să plece de la General Motors după o activitate de 27 de ani în cadrul companiei, pentru a-şi petrece timpul cu familia.

    Despre Dr. Thomas Sedran:
    Dr. Thomas Sedran a fost numit membru al Consiliului de administraţie al companiei Adam Opel AG în data de 1 aprilie 2012. A fost responsabil pentru operaţiuni, dezvoltarea afacerii şi strategii corporatiste. Sedran este responsabil pentru dezvoltarea şi implementarea strategiilor de afaceri pe termen lung ale companiei în Europa şi în afara acesteia.
    Înainte de a veni la Opel, Sedran a fost responsabil timp de şase ani cu afaceri în industria auto pentru AlixPartners, compania de consultanţă de management global, cu sediul la München, Germania. Din această funcţie a colaborat îndeaproape cu Opel/Vauxhall.
    Sedran s-a născut pe 13 octombrie 1964 la Augsburg, Germania şi şi-a desfăşurat aproape întreaga activitate în calitate de consultant de management. Anterior a lucrat pentru compania Roland Berger Strategy Consultants, în cadrul căreia a avansat până la funcţia de director al Competence Automotive Center la nivel global.
    Acesta a obţinut o diplomă de master în administrarea afacerilor la Universitatea din Hohenheim, Germania şi şi-a finalizat studiile de doctorat la Universitatea Ludwig Maximilian din München, Germania.

    Compania Chevrolet a fost înfiinţată la Detroit în 1911 şi este pe locul patru în topul celor mai mari mărci de autovehicule din lume, cu vânzări anuale de aproape 5 milioane de autovehicule şi camioane în peste 140 de ţari. Chevrolet oferă clienţilor săi autovehicule cu consum redus de carburant, performanţe energice, design expresiv, calitate înaltă şi conectivitate inteligentă prin Chevrolet MyLink. Gama Chevrolet destinată pieţei europene cuprinde autovehiculele de oraş Spark şi Aveo, SUV-ul de mici dimensiuni Trax, modelul compact Cruze, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul compact Captiva, modelul Malibu sedan de dimensiuni medii, legendarele modele sport Camaro şi Corvette, precum şi Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsă. Pentru informaţii suplimentare, accesaţi Chevrolet.Media.ro sau www.chevrolet.ro.


    Sursa: Chevrolet Romania


     joi, 27 iunie 2013, ora 10:13

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.