.
  • Sezonul Ofertelor Dacia se prelungeste @ Auto Sima Beyer Focsani


    In vara asta nu toate lucrurile bune trec repede. Sezonul Ofertelor Dacia se prelungeste. Te asteptam pana pe 29 iunie 2013 in service-ul autorizat Auto Sima Beyer din Focsani cu o mega oferta: ai discount in service de 30% pentru vehicule cu varsta de peste 4 ani si 15% pentru vehiculele cu varsta intre 0 si 4 ani. Profita de oferte exceptionale prin programul Rabla si de premiile speciale: 6 luni CASCO gratuit + 5 ani garantie si 100 de biciclete prin tragere la sorti.

    In plus, daca faci un test drive cu modelul tau Dacia preferat, iti cresc sansele de a castiga una din bicicletele puse in joc.

     
    Nu mai sta pe ganduri! Vino pana pe 29 iunie in showoom-ul Auto Sima Beyer din Focsani si poti pleca la volanul noii tale Dacia!


    * Oferta supuse unor conditii, valabile prin Programul Rabla 2013 derulat de AFM si finantat din Fondul pentru mediu. Pretul este valabil pentru versiunea Acces 1,2 16V si este obtinut prin scaderea contravalorii primei de casare, calculate la cursul de 1 € = 4.3663 lei, sub rezerva aprobarii Renault ca producator validat. Perioada cuprinde 3 ani garantie valabila in conditiile carnetului de garantie si 2 ani prestari servicii conform contractului Dacia Extenso. Asigurarea CASCO este oferita in colaborare cu asiguratorii parteneri ai Renault. Masinile din imagine sunt cu titlu de prezentare. Detalii pe www.dacia.ro si in showroom-ul nostru.
    ** Oferta supusa unor conditii, valabila in service-ul Auto Sima Beyer din Focsani, pentru o interventie mecanica realizata in perioada 10-29 iunie si facturata pana in 6 iulie 2013. Detalii in regulamentul promotiei disponibil gratuit in
    service-ul nostru si pe www.dacia.ro.
    *** Oferta supusa unor conditii. Detalii in regulamentul oficial al tombolei campaniei „Sezonul ofertelor Dacia”, disponibil gratuit pe www.dacia.ro si in showroom-ul Auto Sima Beyer.


    Detalii suplimentare despre aceasta actiune gasiti in showroom-ul Dacia - Auto Sima Beyer Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/231.000, www.simabeyer.ro 


    marti, 25 iunie 2013, ora 10:27 

0 comentarii:

Leave a Reply

xiaomi

Descarca gratuit peste 3750 de melodii karaoke, romanesti si straine.